2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسرم دیروز رفته کربلا من خیلی دلتنگشم از غروب تا حالا تب دارم اصلا سابقه نداشته تب کنم

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

تجربه مو میخوام  بزارم مال امشب دقیقا

من با شوهرم سر مساله چرتی بحثمون شد من دو سه ساعت رفتم تا پارک سر خیابونمون و پسر یک ساله و سه ماه مو که حالش کاملا خوب بود رو تنها گذاشتم با پدرش وقتی برگشتم دیدم بدنش داغ داغ واقعا شک بودم حتی پدرش بهش استامینوفن داده بود ولی به محض اینکه اومد بغلم در چند دقیقه بدنش کاملا سرد شد و به حالت طبیعیش برگشت و معلوم بود خیلیم گریه کرده پدر بی شعورش نه زنگ زد نه اومد دنبالم وقتی برگشتم تقریبا یه ساعت قبل پسرم از خوش حالی چشاش برق زد ولی همچنان از سر گرسنگی و بیخوابی گریه میکرد بمیرم براش خیلی ناراحت شدم و گریه کردم کاش تنهاش نمیزاشتم تا حالا ازش جدا نشدم اصلا زود غذاشو گرم کردم بهش دادم و اوردمش تو اتاق زود خوابش برد و بدنش کاملا سرد و نرمال شد