2777
2789
عنوان

لحظات پایانی زندگی یک انسان

1203 بازدید | 34 پست

همیشه برام سواله آخرین لحظه چجوریه مثلا آدمی که تو هواپیمای در حال سقوطه به چی فکر میکنه اصلا به فکر کردن میرسه؟

یا کسی که تو بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله جونشو از دست میده آخرین لحظاتش چجوریه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

قربون اون لحظه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط به خودش بنظرم فکر میکنه که چی به سرش میاد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

والا فک کنم اکثر ایرانی ها له ارزوهای دست نیافتشون فک کنن

به خونه ای که هیچوقت نداشتن به ماشینی که هیچوقت نخریدن 

به رفاهی که حق بچه هاشون بود و نتونستن فراهم کنن به جوونی که لذتی ازش نبردن و دود هوا شد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

فکر کنم باورش نمیشه که قراره بمیره تا وقتی که فرشته مرگ رو ببینه توی بهته 

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

تو زندگی پس از زندگی گفت دردش اونجور که میگن نیست اصلا مثلا بی افتی تو اب اون حس خفگی رو نداری درد نداره شاید مقاومت میکنن یکم ترسناک باشه ولی درد نداره انگار رفتی تو اکواریوم داری تماشا میکنی یا حتی زلزله ادم اصلا حس نمیکنه یا اتش سوزی البته بعد مردن ها قبل مردن که زجر کش بشه فرق داره 

بنظرم بازم دنبال راهیه نجات بده خودشو و امیدداره

آره احتمالا همینه

ولی میدونه که احتمالا پایان زندگیشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
2790
2778
2791
2779
2792