2777
2789
عنوان

زن دایی حسود

746 بازدید | 10 پست

دو تا هستن خیلی حسادت دارن هم نسبت بهم دیگه هم نسبت به من 

اونا متاهلن یکیشون مادر سه تا بچه هست 

یکیشون تازه عقد کرده نسبت به من که دختر مجردی هستم زیادی حساسن 

مثلا وقتی بزرگی میاد اگر من رژ زده باشم می ره تو هم تیکه می پرونه 

یا کوچکی رشته دانشگاهیش زیاد خوب نیست 

من می خوام مهندسی بخونم از علاقم گفتم چهره اش جمع شد گفت اصلا به درد نمی خوره نرو و...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار داری، کل اهداف و زندگیت رو به فامیل می گی؟ از قدیم گفتن دوری و دوستی. زیاد خودتو درگیر نکن، آخ ...

من دیروز دیدمش اون اومد بعد گفت چیکار کردی انتخاب رشته گفتم شاید مهندسی برم گفت نه فلانه و...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
من دیروز دیدمش اون اومد بعد گفت چیکار کردی انتخاب رشته گفتم شاید مهندسی برم گفت نه فلانه و...

ببین من متاهلم باردارم گفتم میخوام درس بخونم گفتن نه میخوای چیکار فلان گفتم من علاقه شخصیمه اینجوری دوست دارم و انجام میدم 

نفرت انگیزهههه

خودم یه زن دایی حسود دارم 😑

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻