2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کسیو میشناسید آلمانی تدریس کنه معرفی کنید 🤍🤍

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
پکیج چیه

یه بسته برام فرستادن داخلش فلش هست که فایل های صوتی داره هر جلسه یک ساعت و نیم هست مثل یک کلاس آنلاین فایل صوتی کلاس هم داره که بریزی رو گوشیت و در طول روز گوش بدی

جزوه کلاس ها هم داخلشه

گارانتی هم داخلشه

بابت هر جلسه هم معلم تماس میگیره رفع اشکال میکنه و مکالمه انگلیسی

اینم شماره مشاورشه میتونی پیام بده زنگ میزنه سوالاتو جواب میده 09380797322

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه قصد داری خیلی جدی یاد بگیری اینجور نباشه ک فقط ب کلاس رفتن اکتفا کنی باید همه جوره خودتو درگیر یادگیری زبان کنی، مثلا من خودم بعد از یک سال کلاسهای فشرده تونستم مدرکشو با بالاترین امتیاز از دانشگاه بگیریم

اما وقتی وارد گروهای خارجی شدم  فهمیدم ک هیچی بلد نیستم

حس کردم مثل ی بچه کلاس اولی هستم ک میخوام حروف الفبا رو یاد بگیرم، پس سعی کن یه پارتنر خوب داشته بشی حالا خارجی باشه بهتر و هروز حداقل نیم ساعت چت یا مکالمه داشته باش

اها متاسفانه کسی نیس اطرافم

زیاد سخت نگیر درکنار آموزشها از  کتابهای داستان انگلیسی و اخبار هم استفاده کنید همچنین اپلیکیشن های چت انگلیسی زیادی هستن رو گوشیتون نصب کنید