2777
2789
عنوان

بخدا من خیلی تحت فشارم خیلییی 😭

92 بازدید | 10 پست

چرا هیچکس نمیبینه نمیفهمه درکم نمیکنن بخدا منم ادمم مثل بقیه چرا انقدر سرکوفت میزنن خانوادم بخدا توانایی ندارم 

من با بقیه هیچ فرقی ندارم شاید تو رفاه بیشتری بودم ولی از لحاظ عاطفی صفرررر تا میام با مامانم حرف بزنم خودشو میزنه به یه راه دیگه بخدا حسودیم میشه مامانا بقیه وایمیسن باهاشون حرف میزنن روزمرگی میپرسن مال من اصن هیچ اخرشم اگه امتحانی چند درصد پایین تر بزنم انقدر غر میزنه که از خدا مرگمو می‌خوام 

منم همینطور

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شرایطشو داری برو مشاوره روحتو درمان کن

والدین سمی قرار نیس تورو نجات بدن ففط حالتو بدتر مبکنن

فقط خودت میتونی کمک کنی به خودت الان مهمتربن سالای زندگیته و آیندتو رقم میزنه خودتو نجات بده از این افکار

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
فقط مامان تو ک اینجور نیست مامانای زیادی اینجورین محلشون نده😄😄

🙂اخه من از کسایی که باهاشون مقایسه میشم خیلی بهترم از همه لحاظ ولی اخه من فقط سر میز غذا میبنمشون وسط تایم استراحتم اعصابمو بهم میریزن 

🙂اخه من از کسایی که باهاشون مقایسه میشم خیلی بهترم از همه لحاظ ولی اخه من فقط سر میز غذا میبنمشون و ...

خب میدونم همه ک نه ولی خیلی از مامانا اینجورین مامان بد تره تازه😂😂

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼ 
اگه شرایطشو داری برو مشاوره روحتو درمان کن والدین سمی قرار نیس تورو نجات بدن ففط حالتو بدتر مبکنن ...

میترسم برم اخه یبار رفتم یه مردی اونجا بود از لحاظ روانی مشکل داشت حمله کرد بهم

چن سالته مگه چن وقته اینجوری می کنه🗿

۱۷ 

از وقتی کلاس نهم تموم شد من تیزهوشان در نیومدم با اختلاف کم اخه فقط ۱۵ نفر میخواست بعد نمونه که قبول شدم هیچ واکنشی ندادن خورد تو ذوقم الان میرم یازدهم 

۱۷  از وقتی کلاس نهم تموم شد من تیزهوشان در نیومدم با اختلاف کم اخه فقط ۱۵ نفر میخواست بعد نمو ...

من از کلاس دوم مامانم شروع کرد الانم عادت کردم دیگ واسم مهم نیست  

زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿                 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼