2789

😂چند دور رفتیم مگع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پسر عموم آلمان زندگی میکنه ...فوق العاده مهربون هستن....اما مث ایرانی ها تعارف دروغی بلد نیستن...یا اینکه میگن رک هستن ب این معنی که مث ایرانی ها تو روت نمیخندن پشتت خنجر بکشن...  

ما یکی از اطرافیانمون میخواست به آلمان مهاجرت کنه میگفت اونجا نژاد پرستی خیلی زیاده نمیدونم واقعا مهاجرت به آلمان میتونه درست باشه به نظرم اگر نژاد پرست باشن که واقعا آدم نمیتونه اونجا راحت زندگی کنه

اگر می‌خواهید درباره شهر به شهر کشورهای دنیا منبع خوب و به‌روزی داشته باشید، می‌توانید به این سایت سر بزنید.این سایت اطلاعات جامع و کاملی درباره شهرهای مختلف جهان ارائه می‌دهد. در این سایت می‌توانید اطلاعاتی مانند تاریخچه، فرهنگ، جاذبه‌های گردشگری، شرایط آب و هوایی، حمل و نقل، رستوران‌ها، هتل‌ها و غیره را درباره هر شهر پیدا کنید.

اطلاعات این سایت به‌روز است و توسط کارشناسان خبره تهیه شده است. بنابراین می‌توانید با خیال راحت به این اطلاعات اعتماد کنید.البته این سایت خدمات مهاجرتی نمیده ، فقط به صورت واقعی درباره اقتصاد کشورها و شهرهای سراسر دنیا مینویسه.