2777
2789
عنوان

محیا کریمی ( بیمه پاسارگاد )

113 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی خانم محیا کریمی میشناسه ، می خوام برای بچه ام بیمه سرمایه گذاری کودکان انجام بدم ایشون میگن فروش انلاین به سراسر ایران داشتند ، الان موندم اعتماد کنم بچه ام پیش ایشون بیمه سرمایه گذاری کودکان به شکل انلاین انجام بدم یا نه ؟ لطفا راهنماییم می کنید 

سلام عزیزم من تبلیغ ایشون داخل اینستا دیدم ، چند بار مشاوره شدم پیش این خانم محیا کریمی اما هنوز تهیه نکردم به من گفتند که فیش میدند خودمون انلاین با گوشی پرداخت کنیم بعد داخل اگر اشتباه نکنم سایت بیمه پاسارگاد میشه استعلام گرفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من تبلیغ ایشون داخل اینستا دیدم ، چند بار مشاوره شدم پیش این خانم محیا کریمی اما هنوز تهی ...

من تبریز هستم پیش خانم کریمی انجام دادم واقعا هم اخلاق حرفه ای داره هم خیلی پیگیر کار هست من از همسرم جدا شدم می خواستم بچه ام بیمه کنم هر بیمه ای کلی نامه تبصره که نه نمیشه فلان بهمان ایشون بعد از دو هفته پیگیری کار من تونست بچه ام بیمه کنه الان دو سال بچه ام بیمه شده برعکس بیمه ای ها که کار بیمه ات انجام بدند دیگه جواب سلام تم نمیدند ایشون زنگ میزنه حال احوال می کنه تغییر ی در بیمه بخوام سریع برام انجام میده من که خیلی از شون راضی ام 

فقط یه بدی داره اونم تایم مشاوره دیر به دیر میده برای خواهرم دوهفته طول کشید تایم مشاوره با خودش بهمون بده البته فکر کنم سرش شلوغه اما ادم با اخلاقیه 

ایران که دولتی افتضاح مادر شوهر من ایران داشت من گفتم بهش که بره کنسل کنه اصلا یه مبلغ خیلی کمی بهش ...

ایران دولتی خودم نمی خوام انجام بدم اونجا ایران فقط برای ماشین ثالث بدنه خوبه تحقیق کردم بیمه های سرمایه گذاریش کودکان سودش کمه برای بیمه ایران

آروشا خانم خوب اعتماد نداری حضوری برو دفترش انجام بده چرا انلاین انجام بخوای بدی !

خانم کریمی گویا تهران فعالیت دارند فروش انلاین به کشور داره من تهران نیستم که بتونم حضوری برم پیشش عزیزم