2821
2789
فقط از خود خدا نتیجه گرفتم دستمو پیش هرکسی دراز کردم خالی برگشت ....خیلی وقته از کسی کمک نمیخوام

خب از خود خدا چجوری گرفتی من انقد خرابکاری کردم نذر و اینام قبول نیست نمی‌ده حاجتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از خود خدا چجوری گرفتی من انقد خرابکاری کردم نذر و اینام قبول نیست نمی‌ده حاجتو

تا جایی که من میدونم خدا بخواد بده میده گناهکار و ... باشه بخواد میده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

پیش هرکس نرو 

موکل دار و...نریا 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره ماه مهر گذاشته😍😍

http://bnmod.ir/invite?id=4299968

چند تا سوال راحت جواب بدین و لوازم تحریر رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋

سلام عزیزم تلگرام کانال cheshme_taj رو دنبال کن و برو بالا از اولین ویس کانال شروع کن به گوش دادن . اگر به نتیجه رسیدی برای منم دعا کن 🤗🌿

سلام عزیزم تلگرام کانال cheshme_taj رو دنبال کن و برو بالا از اولین ویس کانال شروع کن به گوش دادن . ...

البته در مورد دعانویسی اگر سئوال داری یه ویس توی همین کانال هست اولش نوشته شرف شمس اونو گوش کن جواب سئوالتو پیدا می‌کنی 

سلام عزیزم تلگرام کانال cheshme_taj رو دنبال کن و برو بالا از اولین ویس کانال شروع کن به گوش دادن . ...

عزیزم این موضوعش چیه؟چون ک تلگرام نیستم الان باید شب وصل شم

2790
2823
2791
2779
2792