2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی رو دارید اطرافتون که خونده باشه و ناراضی باشه؟

ببین عزیزم کلا پول دادن به دانشگاه فقط جیب خالی کردنه. ترمی حداقل ۱۰ تا ۱۲ میلیون میدی، تازه اگه شهر خودت باشی. شهر دیگه بزنی هزینه هات سر به فلک میکشه. تهشم که فارغ بشی با حقوق نه یا ده تومنی باید بری کار کنی. واسه این چیزا میگم

ببین عزیزم کلا پول دادن به دانشگاه فقط جیب خالی کردنه. ترمی حداقل ۱۰ تا ۱۲ میلیون میدی، تازه اگه شهر ...

درسته ولی مامایی آزاد خیلی بهتر از شیمی و زیست شناسی دانشگاه های خوب مثل تهرانه ...سختی شهریه ۴ ساله ولی سختی کار پیدا نکردن تا آخر عمره 

شهر خودمه ...هم بتونم برم سرکار یکم از پس هزیته هام بربیام هم اینکه پول خوابگاه ندم ...ماهی یه تومنه ...

غیر خوابگاه، قیمت هر وعده غذای سلف دانشگاه آزاد ، ۴۰ تا ۵۰ تومنه حداقل.مثل دولتیا غذای ارزون نمیدن

غیر خوابگاه، قیمت هر وعده غذای سلف دانشگاه آزاد ، ۴۰ تا ۵۰ تومنه حداقل.مثل دولتیا غذای ارزون نمیدن

شما خودتون دانشگاه آزاد میخونید؟....چیکار کنم مجبورم با خودم ناهار میبرم دانشگاه😂