2777
2789
عنوان

از قشنگترین خاطراتتون بگین 🥺...:)))

631 بازدید | 38 پست

خودم رلم پسرعمومه از ۱۷ سالگیم باهاش بودمو همیشه بهترین خاطراتو برام ساخته

وییی خودا بش فک میکنم قند تو دلم آب میشع 🥺💖

یبار با خونواده عموم رفتیم مسافرت تا رسیدیم رفتیم هتل .اونا دوتا اتاق با ما فاصله داشتن صبحش خانوادگی رفتیم خرید توی ی پاساژ بزرگ

همش میزاشتم اون جلوتر از من راه بره تا کلی نگاش کنم 😍وقتی کع هیشکی حواسش نبود میجسبید بم دستمو میگرفت😅اینقدر ذوق مرگ شدم اشکم در اومد یهو همه رو بی خبر ول کردم رفتم طبقه بالا تهشم سه ساعت دنبال هم میگشتیم🥲😍❤️‍🔥

واسه گلی که سر تا پاش مصنوعیه؛ خاک نباش! :)🍃️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چن سالتونه

قصد رسیدن دارید؟

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

قشنگ ترین خاطراتم منو شوهرم عقد بودیم و از هم دور یعد باهم دعوا شدیم چند روز قهر یه شب یهویی سوپرایزی اومد پیشم انقد بالا پایین پریدم از ذوق بابام بهم میخندید همش از خوشحالی یه دستبند طلا هم برام اورده بود

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم