2777
2789
عنوان

محاسبه پریود..

158 بازدید | 9 پست

اولین روز پریود تا پریود بعدی حساب میکنم 

فقط سوالم اینکه  همون روز پریود بعدی هم حساب باید بشه یا ی روز قبلش؟؟؟ 

من تا ی روز قبلش حساب میکنم درسته🤔

برنامه هرلایف نصب کن دیگه قاطی نمیکنی تاریخ دقیق پریود بعدی , زمان تخمک گذاری , pms ... همه چیو بهت نشون میده
توش کلی مقاله مفید در مورد سلامت خانم ها داره , امکان ارایه گزارش اختصاصی برای پزشک , تبادل اطلاعات با سایر کاربرا
از اینجا میتونی دانلودش کنی یا تو گوگل پلی و بازار سرچ کنی هرلایف
استفاده ازش خیلی راحت اما باز اگه سوالی داشتی اینم راهنمای استفاده از اپلیکیشنش

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 اگه تمام روزت رو توی بازار ماهیفروشها بگذرونی، حتی اگه دست به یه ماهی هم نزنی، آخر روز بوی ماهی میدی.ولی اگه تمام روزت رو توی یه عطرفروشی بگذرونی، حتی اگه هیچی هم نخری، وقتی بیای بیرون بوی خوب میدی.محیطت، بیشتر از چیزی که فکر میکنی، روی تو اثر میذاره.با آدمایی که دائم غر میزنن بگردی، کمکم همهجا فقط منفیها رو میبینی.با آدمایی که همیشه بهونه میارن باشی، خودت هم برای تغییر کردن بهونه پیدا میکنیولی با آدمای اهل عمل که وقت بگذرونی، خودت هم دلت میخواد اراده کنی و دست به کار بشی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تا همون روزی ک دوباره پریود میشی مثلا اگه بیستم پریود شدی و سیکلت ۳۰ روزه هست دوباره بیستم ک پریود ...

من اولین روز این پریود تا ی روز قبل پریود بعدی حساب میکنم 

این درستع؟

نه دیگه تا خود پریود بعدی همون روزی ک پریود میشی برنامه یک زن هم خوبه نصب کنی خودش برات حساب میکنه

تو‌ گوگل میزنم محاسبه انلاین پریود 

تاریخاشو ‌میزنم سیکلمو تا ی روز قبل پریود بعد حساب میکنه

چون خوده اون روز برا پریود بعدی حساب میشه