2777
2789
🥲💔  خیلی ناراحتم چراا شانس من اینطوری بود ‌

فقط تو نیستی ،منم ۶ ماهه از یه رابطه سمی ۴ ساله اومدم بیرون 

تا ماه پیش هم حالم خوب نبود ولی الان خیلی بهترم و خداروشکر میکنم که بالاخره تمومش کردم، منم خیلی بخشیدمش و بهش فرصت دادم

اینا هم ربطی به شانس نداره عزیزم نتیجه انتخاب اشتباه خودمونه که اینطوری میشه ولی با دید مثبت نگاه کن عوضش کلی تجربه به دست آوردی که میتونی تو انتخاب بعدیت ازش استفاده کنی❤️

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم 🥲💔 چجوری بود مگ ؟ 

بخوام اینجا بنویسم طومار میشه😅در کل خیلی اذیت شدم از بس آدم بلاتکلیفی بود حرفاش و عملش با هم تناقض داشت،به شدت رفیق باز بود یعنی میمرد برای دوستاش حتی حاضر بود بخاطرشون اشک منو در بیاره ، متعهد نبود دو سه بار بخشیدمش،قرار بود بیاد خواستگاری هی بهونه میاورد منو بعد از سه سال تازه به خانوادش معرفی کرد منم دیگه زده شدم ، دقیقا مثل تو تا چند ماه. حرفاش و کاراشو تو ذهنم مرور میکردم و خودمو سرزنش میکردم که چرا زودتر از زندگیم ننداختمش بیرون ، تازه رابطه من لانگ دیستنس بود دیگه ببین چقدر اذیت شدم

هم طرفو ۳،۴ ماه یه بار میدیدم هم با کاراش حرص میخوردم 🤦🏼‍♀️

بخوام اینجا بنویسم طومار میشه😅در کل خیلی اذیت شدم از بس آدم بلاتکلیفی بود حرفاش و عملش با هم تناقض ...

منم لانگ بود🥲💔

هعیی 

دقیقا الان اینقدر پشیمونم چرا اینقدر گریه کردم واسش 

چرا دوستش داشتم و چرا…..

منم لانگ بود🥲💔 هعیی  دقیقا الان اینقدر پشیمونم چرا اینقدر گریه کردم واسش  چرا دوستش د ...

اینا دورش میگذره حالت خوب میشه 

من ماه اول دلتنگ شدم بعد ازش متنفر شدم یه سه چهار ماهی هی حرفاشو مرور میکردم الانم رسیدم به مرحله بی حسی و دیگه هیچ حسی بهش ندارم نه عشق نه تنفر 

تو هم حالت خوب میشه💗