2821
2789
عنوان

زبان انگلیسی

66 بازدید | 4 پست

برگزاری کلاس های آنلاین و خصوصی آموزش زبان, از مبتدی تا پیشرفته.

آموزش کتب مدرسه و دانشگاهی توسط فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی .

کلاس ها در راستای تقویت grammer, speaking, vocabulary و writing

برگزار میشوند.

هر کلاس یک ساعت و نیم و ۵۰ تومان 

و برای دانش آموزان و کنکوری ها ۴۰ تومان

جلسه ی اول رایگان میباشد.

من میخوام خودم تنها ربان کار کنم به نظرتون چه کتاب و فیلم هایی مناسبه؟  سطحمم متوسطه

برای گرامر کتاب intermediate oxford عالیه و همراه هر درس تستای سایت English online test رو بزنید که کامل مسلط بشید. برای وکب کتابای کانون زبان ایران در سطحpre intermediateو intermediate لغات خوب و کابردی دارن.میتونید از تلگرام کتابارو دانلود کنید. برای اسپیکینگ بهتره راجب چیزایی که علاقه دارید با خودتون یا با یه استاد صحبت کنید, مثلا میتونید فیلم ببینید و خلاصشو با نقد و بررسیش به انگلیسی بگید, میتونید از فیلمای یوتیوب انگلیسی که سریالارو نقد میکنن هم استفاده کنید. برای رایتینگ هم میتونید درباره موضوعات مختلف انشا بنویسید و بدید یکی تصحیح کنه, مثلا راجع به فواید سیب, عوارض سیگار و رفته رفته سعی کنید موضوعات سخت تری استفاده کنید. 

بهترین سریالی که خودم خیلی ازش استفاده کردم سریال تاج the crown بود که ۵ فصل داره و لهجشم بریتیشه و لغات و اصطلاحات خوبی توش بکار رفته.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.