2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم زگیل و تبخال گرفتم اونقدر تو نی نی سایت درباره اش تاپیک دیدم خدااااااا😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

بخدا اصلا باورم نمیشه

و هیچ چیز عجیبی هم تو خودم ندیدم

حالا یا ماماعه پولکیه 

خواسته پول بگیره گفته آزمایش hpv بده

انقدر استرس گرفتم

زندگیم آشفته شده

تا ۳ سال باید سالی یک بار آزمایش بدید. برای منو خود دکتر زنان میگیره میفرسته آزمایشگاه . بعد از ۳ سا ...

هزینش چقدره عزیز؟

زگیل داشتی یا مشکوک بودی؟

دکترت خوبه؟

بخدا اصلا باورم نمیشه و هیچ چیز عجیبی هم تو خودم ندیدم حالا یا ماماعه پولکیه  خواسته پول بگی ...

شما شرکای جنسی داری؟

از توالت عمومیای فرنگی استفاده کزدی؟

لیزر و استخر و ...رفتی؟

وقتی هیچکدوم رو انجام ندادی چرا میترسی،

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
شما شرکای جنسی داری؟ از توالت عمومیای فرنگی استفاده کزدی؟ لیزر و استخر و ...رفتی؟ وقتی هیچکدوم رو ...

لیزر فقط رفتم که اون قسمت سریش اختصاصی بود

هربار با خودم میبردم

شما شرکای جنسی داری؟ از توالت عمومیای فرنگی استفاده کزدی؟ لیزر و استخر و ...رفتی؟ وقتی هیچکدوم رو ...

آخه ممکنه خدایی نکرده همسرشون از قبل داشته باشه و منتقل شه. کلا دکترا دائم چک می‌کنن

آخه ممکنه خدایی نکرده همسرشون از قبل داشته باشه و منتقل شه. کلا دکترا دائم چک می‌کنن

نمیدونم.دیگه اعصابم نمیکشه ازبس تو سایت زگیل و تبخال و گارداسیل میبینم😰😰😰😰

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نمیدونم.دیگه اعصابم نمیکشه ازبس تو سایت زگیل و تبخال و گارداسیل میبینم😰😰😰😰

عزیزم چند وقته ازدواج کردید؟ یعنی تا الان آزمایش ندادین؟ خیلی روتین و نرماله. تا ۳ سال هر سال چک میشه. بعدش ۳ سال یه بار. در صورتی که البته باردار نشده باشید. قبل اقدام به بارداری تست میشه. بفد زایمان تست میشه. و همه چی اگه خوب بود ۳ سال یه بار