2777
2789
عنوان

بعد ۱۰ جلسه

245 بازدید | 21 پست

دیروز پیش تراپیستم بودم بعد ایشون آقا هستن و وسط حلسه یهو دست منو گرفت و نوازش کرد و رفتنی هم بغلم کرد راستشو بگم من خجالت کشیدم ولی بهش نگفتم بنظرتون دلیل این کارش چی میتونه باشه؟ذهنم از دیروز خیلی مشغوله چون با دوس پسرمم کات کردیم بهش گفتم بعد اون این حرکتارو انحام داد و ازم پرسید پس الان دیگه به کسی متعهد نیستی دیگ؟منم گفتم نه 

همونی که دلش پیش تو گیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا آخه من حالم خیلی بد بود میگم شاید برا همین اینطور کرد

اصلا حق  تماس فیزیکی با مراجعه رو ندارن

و این اقا کارش از روی قصد و غرض بوده

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
اشتباه از خودت بوده که اجازه دادی برای بار دوم لمست کنه

آخه من مشکلم خجالتی بودنمه اصلا روم نمیشه بگم اصن یکی از دلایلی که میرم پیشش هم همینه اصلا روم نصد بگم فقط دستمو که گرفت زود کشیدم و بغلمم که کرد سریع خودمو کشیدم کنار

همونی که دلش پیش تو گیره
درمان چی بوده میرفتی؟ خودت علت کارش و نفهمیدی؟!!!!نوازش بغل!!!!!

کلا مشکل زیاد دارم

افسردگی خجالتی بودنم مشکلات روانی زیاد دارم😑💔

همونی که دلش پیش تو گیره
واقعا؟خب اگ انجام بدن نشونه چیه

دیگه اونو باید از خودش بپرسی به نظرتو وقتی بغلت کرده و بهت گفته دیگه به کسی متعهد نیستی نشونه ی چیه؟

دیگه اونو باید از خودش بپرسی به نظرتو وقتی بغلت کرده و بهت گفته دیگه به کسی متعهد نیستی نشونه ی چیه؟

باور کن نمیدونم

اصلا میگم شاید از شگرداب روانشناسی چیزیه

نمیشه ام‌گفت ازم خوشش میاد آخه صدتا بهتر از من دورش هست 

همونی که دلش پیش تو گیره
باور کن نمیدونم اصلا میگم شاید از شگرداب روانشناسی چیزیه نمیشه ام‌گفت ازم خوشش میاد آخه صدتا بهتر ...

خیر از شگرد روانشناسی نیس

2790
2778
2791
2779
2792