2777
2789
عنوان

عمل بینی طبیعییییی میخوام نه خوکی 😐🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 80 پست
طبیعی عمل نکن پشیمون میشی نوک بمرور میفته چون قوس نداره . قوس باعث میشه نوک بینی نیفته.  هر کی ...

من۱۸ سال پیش عمل کردم افتاده الان 

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
طبیعی عمل نکن پشیمون میشی نوک بمرور میفته چون قوس نداره . قوس باعث میشه نوک بینی نیفته.  هر کی ...

اره شنیدم نکه قوس بدم بیاد دماغ خیلی قوس سرسره ای بدم میاد که تابلو باشه بعد سوراخا از رو به رو مشخص بشه🙂تو خودت عمل کردی عزیزم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبول دارم اطرافیان ما همه که طبیعی عمل کردن بعد یه مدت نوک بینشون افتاده ناراحتن

بگو یه قوس ملایم و قشنگم برات دربیارن

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

طبیعی عمل کردن اشتباهه محضه 

فقط نیمه فانتزی خوبه 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
اره شنیدم نکه قوس بدم بیاد دماغ خیلی قوس سرسره ای بدم میاد که تابلو باشه بعد سوراخا از رو به رو مشخص ...

اره قوس داره یکم تیز شده ولی سوراخا رو ب پایین هستن من استخونی بودم خیلی ظریف شده 

وایییی اره همه دکترا نود درصد هم نظر بد دارن که طرف میگه دماغم داغون شده هم رضایت آدم میمونه😩

والا من تا میام یکی رو دیگه قطعی کنم

یهو چنان نغرینی میبینم یکی براش کرده

که فکر میکنم الان سَقَط میشه

طبیعی فرقی با دماغ خودتون نداره بعدا پشیمون میشی و هنوز یه ماه نشده فکر عمل دوم میفته تو سرت نکنید بابا 

اگه دماغ طبیعی خودت خوب بود دیگه چرا عمل کردی 

عملشم یکی شکل همون

چه زود یک سال شد....😔💔   
2790
2778
2791
2779
2792