2777
2789
عنوان

عمل بینی طبیعییییی میخوام نه خوکی 😐🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 80 پست
کاش عکس دماغتونم میذاشتین

ببخشید نمی تونم. بینی من گوشتی بود اما نه خیلی بزرگ و نه با پوست خیلی ضخیم دکتر بهم گفت تا 70 درصد تغییر میکنه سایت دکترهای دیگه رو هم که در این باره خوندم همین ها رو گفته بودند

در نهایت بینی من خیلی طبیعی از کار درامد و من راضی هستم

مهم تر اینکه ابدا مشکل تنفسی ندارم یعنی هیچ اذیتی نشدم

فقط ریکاوری موقع بهوش اومدن برام سخت بود

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش و سرچ میکنم نمیاره آیدیش چیه؟

تو گوگل سرچ کن پیج دکتر لطفی یگانه 

ادرس پیج اینستاش اوله

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

دوستمم یادم افتاد فعلن خودشو از نزدیک ندیدم

عکساش بدون ادیت خیلی قشنگ شده بینیش دکترش مقداد اشرفی بود اینم پیج داره انگار

سرچ کن

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
واقعیتش نمی‌دونم هنوز قیمتا چجوریه فعلا دنبال ی دکتر خوبم  هر چقدر باشه مهم نیست این دکتر ...

۲۳میلیون 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
2790
2778
2791
2779
2792