2777
2789
عنوان

دست بزن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 57 پست
وقتی میزد کاری نمیکردم اونم هر روز بدتر میشد  تا اینکه دیگه ب اینحام رسید  میزد میزدمش ه ...

منم همینطوره

یه سال نیست ازدواج کردم بارها کتک خوردم هر بارم بدتر از بار قبل

میترسم ناقص بشم از دست این حیوون وحشی

اصلا نمیتونم مقابل به مثل کنم 

حتی نمیتونم فرار کنم برم تو یه اتاقی

چقدر سخت، دانشگاه چی میخونی؟ چند سال مونده؟ من جات باشم بدون اینکه بگم بکوب میخونم استخدامی معلمی قب ...

امسال کنکور دادم منتظرم نتیجه ام بیاد

منم همین فکرو دارم 

بتونم سر کار برم طلاق بگیرم نخواستم متاهلی رو

چه غلطی کردم ازدواج کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم دهنشو سرویس میکنم  ینی اینجور شوهرا دست زنای سلیطه ای مث من بیوفتن کارشون تمومه خشتکشو ...

کاش منم یه منبع حمایتی داشتم میومدم بیرون از این زندگی لعنتی

که یه نر مغرور زبون نفهم و وحشی هی اذیتت کنه

وقتی حالش خوبه باهاش حرف بزن، شاید دل به دلش بدی بهتر شه، ببین وقتی شرایط جدایی نداری چاره ای نیست ی ...

بارها در بهتیریت موقعیت های عاشقانه مون باهاش حرف زدم  از احساساتم و دردم موقع کتک خوردن گفتن قبول کرده ابراز همدردی کرده اما باز زده

امسال کنکور دادم منتظرم نتیجه ام بیاد منم همین فکرو دارم  بتونم سر کار برم طلاق بگیرم نخواستم ...

رتبه ات خوب بود؟ امیدوارم حل بشه واقعا فکرم درگیرت شده

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

تجربیم 11 هزار خورده ای شدم

عزیزم چرا تو این سن باهاش ازدواج کردی اینکه من دیدم بعید بذاره بری سرکار و مستقل بشی فقط سعی کن اگه دانشگاه قبول شدی قانع کنی بدی دانشگاه تا درست تموم بشه بهرحال بتونی خودتو اداره کنی نذاشتم طلاق بگیر برو پی درس و کار اینکه من دیدم بعید درست بشه تو این سن عمر خودتو تباه نکن باهاس

هرروز صبح با صوت گوشی سوره یس پخش کن ( مثلا ساعت ۹ صبح ) به نیت اینکه شوهرت عاشقت باشخ و نزنت و از گل نازک تر بهت نگه و بزار صوت پخش بشه . تا ۴۰ روز حداقل خیلی جواب میده . ناخود اگاه دیگه نمیتونه بزنت 

پایان شب سیه سپید است 🌈
عزیزم چرا تو این سن باهاش ازدواج کردی اینکه من دیدم بعید بذاره بری سرکار و مستقل بشی فقط سعی کن اگه ...

باور کن در دوران اشنایی خیلی خوب بود اصلا فک نمیکردم همچین ادمی بشه

متشخص،  منطقی،  به موقع احساسی،  ولخرج اهل تفریح،  حامی همه ی اینا بود 

الان شده یه زورگو،  خودخواه و وحشی

درس خوندن رو اجازه میده تنها چیزیه که قبول کرده چون خودش و  خانواده اش تحصیل کرده ان

خودشم کسر شانش میشه زنش دانشگاه نره

عزیزم چرا تو این سن باهاش ازدواج کردی اینکه من دیدم بعید بذاره بری سرکار و مستقل بشی فقط سعی کن اگه ...

بخاطر مستقل شدن و درس خوندن دارم این زندگی لعنتی رو تحمل میکنم

چون خانواده خودم بشدت ذهنشون بسته است و از نظر مالی هم خیلی ضعیفن

تجربیم 11 هزار خورده ای شدم

رتبه ات با توجه به شرایطت عالیه، منطقه چند؟ فرهنگیان انتخاب کردی؟ مصاحبه دعوت شدی؟ میگم فرهنگیان چون زودتر مستقل میشی

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

دعای زبان بند قوی از آیت الله بهجت می باشد. یکی از مجرب ترین دعای زبان بند قوی و فوری، دعای زبان بند صم بکم عمی می باشد که بسیار توصیه شده است. اگر فردی این دعا را بخواند باعث ایجاد عشق فوری خواهد شد و با بستن زبان فوری به مراد دلش می رسد. دعای زبان بند صم بکم عمی در زیر آمده است.

« بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُون زاییده شکم(نام شخص مورد نظر و نام مادرش) »

وبه طرفه شخص یاعکس موردنظرفوت کنین

اینجا یه خانمی شوهرش دست بزن داشت،این دعارو بهش گفتم خوندشوهرش دیگه نزدش و اخلاقش خوب شد

این تا پیک خانمی که این دعاروبهش گفتم،خواهرم هم برای چندنفرکه عصبانی بودن این دعاروخوندوبه سمتشون فوت کردآروم شدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9339731/طلاق-با-2بچه-چقد-