2777
2789
عنوان

دست بزن همسر

2278 بازدید | 57 پست

خانمایی که همسرتون میزنتون چیکار میکنید؟ کسی بوده همسرش دست بزن داشته باشه این کارشو ترک کرده باشه یا کمتر شده باشه؟ 

چطوری دست بزن همسرتون ترک شد یا کمتر شد

شما چیکار کردین؟ 

نه اگه زد خونشو‌میریزم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست بزن ترک نمیشه 

شاید بشه کنترل کرد ولی ترک نه

شما تنها کاری که میتونی بگی 

هربار که اقدام به کتک زدن کرد هرجا که بودی با پلیس تماس بگیر که بیان اونجا صورت جلسه کنن(سعی کن داد و بیداد کنی که بتونی شاهد داشته باشی)بعدش میفرستنت پرشکی قانونی بلکه اینجور ادب شع

اگه میخوای زندگی کنی اصلا نباید دهن به دهنش بزاری و سکوت کن تا جن ولش کنه 

اخه نمیشه چون خیلی زورگوهه

اکثر کتک کاری های خشنش مال زمانیه که مسته

حتی اگه چیزی هم نگی میزنه

اخه نمیشه چون خیلی زورگوهه اکثر کتک کاری های خشنش مال زمانیه که مسته حتی اگه چیزی هم نگی میزنه

شرایط جداشدن ندلری؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍