2777
2789
عنوان

جاری جون جاری🤣🤣

994 بازدید | 8 پست

چقدر النگو داری 💫💫

آنقدر خوشحالم میبینم ناخون میکاری 💅🏻💅🏻

جاری جون جاری🤣♥️

شنیدم سرکاری 👩🏻‍🔧👩🏻‍⚕️

موهات چقدر سفید شده رنگ نمی‌ذاری👩🏻‍🦳👩🏻‍🦳

واااای حالا وقت غره حالا🤦🤦

منو چه به رییس شغالا🤢😬😂

آخ خدا شانس بده 💩 داداشت خریده ست طلا 💍💍💫

همه شوهر دارن منم دارم 🤦😂💁🏻‍♂️

فقط سالی دو دفعه باردارم 🤣🤰🏻

دوباره درد گرفت سرم 🤦🏻‍♀️🤯

می‌ذاری کلاس ناخونو برم؟💅🏻

زن من چقدر خامه 🤦🏻‍♂️🥸

سر تا پا اونم وامه🥴💸💸

عفریطه با یه گونی عمل باز مثل خون آشامه 👹👹

جاری😂😌

کوفت جاری چقدر تو حرص دراری🥴😬🤦🏻‍♀️

اینقدر حسودی می‌کنی تبخال در میاری 🤣🤒

جاری🤣♥️

درد و جاری🥴🤦🏻‍♀️

آخه تحت فشاری 🤣🤣🤣

جرت میدم خیار ببین خودت میخاری🗡️🗡️😫😫

بیا برو تو کوچه بابا🤣🤣🤣

سلامتی همه جاری جونا 😂😂

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا نکشتت همه رو با ریتم خوندم مردم از خنده🤣🤣🤣🤣

🤣♥️

گفتم یه یادی بکنیم از جاری جونا 🤣🤣♥️♥️

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

عاااشق جاریمم

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
عاااشق جاریمم

اونم عاشق توعه عشقم🤣🤣🤣♥️♥️

خداییش شماره ساقیتونو بزارید خیر ببنید😂😂😂😂😂😂

بزن 

۰۹۱۶ 

دویست و بیست و دو دو دو دو بقیشم بدو😂😂😂🤣🤣♥️♥️

اونم عاشق توعه عشقم🤣🤣🤣♥️♥️

🤣🤣اره واقعا

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......