2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول قارچ رو با کره سرخ کن خوب خوب که سرخ شد ذرت رو اضافه کن تفت بده بعدش اویشن فلفل سیاه و یه ذره نمک تفت که دادی سس مایونز بریز بازم تفت بده و از اخرم پنیر و دوباره اویشن عالی میشه از بیرون عالی تر

اگه ذرت هات پخته بریز تو قابلمه

قارچ رو جدا بپز‌ و به ذرت هات اضافه کنه شعله خیلی کم باشه نمک و فلفل بزن همون لحظه روش پنیر پیتزا بریز بذار آب شه بعد شعله‌ی گاز رو ببند و سس بریز و اگه دوس داری اویشن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

قارچ رو با آویشن و کره و نمک و فلفل تفت بده، بعدش کنسرو ذرت رو اضافه کن، پنیر پیتزا هم بزن، و یه تفت ریز و زیرش رو خاموش کن ولی یه 3 دقیقه در ظرف رو بذار که قشنگ از حرارت بیفته یه کم سس مایونز، چیلی، هزار جزیره به سلیقه خودت اضافه کن و نوش جانتتتتتتتتت

ذرت باید بخارپز کنی بعد قارچ هاتو خورد کن بریز داخل تابه تند تند هم بزن تا اب ننداز بو خامیش که گرفته شد و ابش تمام جمع شد ذرت هارا بهش اضافه کن باز تفت بده 

حالا شعله را خیلی کم کن کره اضافه کن نمک فلفل پودر اویشن یه لیمو تازه یا ابلیمو سس به میزان لازم وقتی موادت مخلوط شد حالا پنیر پیتزا اضافه کن با چیپس خلالی نوش جان کن

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

ساده ترین و خوشمزه ترینش همینه ک بهت میگم ...ذرتو با قارچ تو یکم کره یا روغن (با کره خوشمزه تره)سرخ کن بعد اویشن و فلفل سیاه و نمک خیییییلی کم بهش اضافه کن .سس هزار جزیره و سفید به یه مقدار بریز و بعدم پنیر پیتزا بزن اونقدر همبزن ک پنیر شروع کنه کش بیاد و نوش جونت 

Kapoo
ذرت کنسروی قارچ سرخکرده پنیز پیتزا زرشک چیپس خلالی

زرشک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

ذر رو آب پز کن یا کنسرو بگیر و بجوشونو آبسش رو جدا کن و بریز تو ظرف.کره بزن و قارچ رو اضافه کن بهش و ادویه و نمک بزن.بعد که قارچ از خامی در اومد ,از رو حرارت بردار و بهش پنیر پیتزا و سس مایونز و آویشن و فلفل تند بزن و هم بزن تا پنیرش کش بیاد.بعدم نوش جان