سلام من بدون کنکور و به صورت غیر حضوری در دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم الان کسی می دونه چیکار باید بکنم منتظر بمونم یا برم دانشگاه
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
میتونم بپرسم رشتت چیه؟ من دیپلم کاردانش نظام قدیمم دوسدارم علوم تربیتی پیام نور بخونم نمیدونم ...
منم دیپلم کار دانش البته نظام جدید داشتم و رشته علوم تربیتی ثبت نام کردم