پیتزا_sama مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 169 عنوان معده درد شدید 140 بازدید | 6 پست سلام بچه ها معدم خیییلی درد میکنه الان نمیدونم چکارش کنم تازه اب چهل گیاه خوردم خوب نشدم هرچند وقت این اتفاق واسم میفته هی درد میکنه از صبح تا شب وقتی میخوابم و بیدار میشم خوب میشه یه ماهی میشه که خیلی غذا میخورم شکمم هم خیلی بزرگ شده نمیدونم چمه 1402/06/13 | 09:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشیکم عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15859 یه استکان شربت آلومینیوم ام جی با چند قطره لیدوکائین بخور خیلی زود خوب میکنهولی خب حتما برو آندوسکوپی بده ببین علت اصلیش چیه از ریشه درمان کن
پیتزا_sama مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 169 پیش دیابت نداشته باشی گلم آزمایش دادی رفتم دکتر اونبار گفت نیازی به ازمایش نداری چندتا دارو داد و گفت عصبانی نشو اینم تاثیر داره
azinآذییین عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1971 معدت عصبی شده.عرق نعناوبارهنگ روباعسل شیرین کن بخور.زنجبیل دم کن بخورآب روآتیشه،علاوه براون معدت سرده شده عزیزم چیزای گرمی بخور،عسل،خرما،مویز،شربت عسل،سیاهدانه باعسل. .کاربری خودم وزنداداشمه🥰
یازهرایمرضیه عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 7492 رفتم دکتر اونبار گفت نیازی به ازمایش نداری چندتا دارو داد و گفت عصبانی نشو اینم تاثیر داره بابونه شیرازی صبح ناشتا یه دونه غلیظشو بخور هم زخم معده رو خوب می کنه هم برای آرامش اعصاب خوبه گلستان کیسه ایشو تحت عنوان دم نوش آرامش تولید کرده اگه سختته هر روز صبح دم کنی اونو بگیر برای ساکت شدن درد معده به صورت آنی پوست مرکبات عالیییه
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13890 عرق زنیان بخور یه ته استکان من شوهرم خورد خوب شد اگه غذا زیاد خوردی نوشابه مشکی بخور حضم شه گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................