2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههههه این چه حرفیه ۸ سال که زمانی نیس،خوبه متاهلی؟بچه دارین؟

اره شکر خدا..... اره منتظرم بیدار بشه بفرستم پیش دبستانی...... برا دومی هم در حال اقدامم که فعلا دو روز عقب انداختم......  روزای سختی خیییییلی داشتم ولی آلان دارم نتیجه صبر و تحملو میبینم گرچه بعضی وقتا بعضی جاهاش کم آوردم...... ولی الان آرامش دارم شکر خدا 

سلام 

بهش فکر نکن اصلا

من اصلا یادمم نبود بدون استرس رفتم سرزندگیم شکر خدا

اشپزخونه ام‌رو‌چیدم

بعد  باهمسرم رفتیم حج عمره 

دیگه تمام خونه رو دادم دست مادر وخواهرم ومادرشوهرم

سر ۱۵ روز همه رو چیدند و عالی شد خونه مون

خداخیرشون بده 

اخه اواخر عقد بیست ماهه مون بالاخره یه اپارتمان خریدیم شکر خدا ازعنایت خود خدا و امام جوادع 

دیگه پول نداشتیم برای جشن

فیش مکه داشتن دادم همسرم اونم داشت وعازم شدیم

عالی بودعالی

اصلل پشیمون نیستم 

وقتی برگشتیم یه ناهاردادیم خانواده ی دوطرف و فرداش رفتم ارایشگاه و یه تاب ودامن سبز پوسیدم و یه مجلس پاتختی گرفتیم

خانواده ی دو طرف البته خانم ها اومدند تواپارتمانم هم جهیزیه رو دیدند هم هدایاشون رو دادند

ماهم بعد تو مراسم هاشون جبران کردیم وهدیه بردیم

اوایل عقدم یه جشن نامزدی تو تالار بابام گرفت شام داد و تاب ودامن سفید پوشیدم و کیک بریدیم همون شد جشن عروسیم دیگه

از هردوش راضی ام

من زندگی رو سخت نمیگیرم

به پدرمرحومم و همسرمم سخت نگرفتم  اصلا نه برای عروسیم و‌نه جهیزیه و سیسمونی

دو هفته بعد،خیلیییییی استرس دااارم

خب رو کاغذ بنویس دونه ب دونه برنامه هاتو خریداتو همرو هی تیک بزن اونایی انجام شده و یا میشه این چند روز..استرست کمتر میشع.اهنگ بزا برقص

خب رو کاغذ بنویس دونه ب دونه برنامه هاتو خریداتو همرو هی تیک بزن اونایی انجام شده و یا میشه این چند ...

اینکارو کردم ولی استرس اینکه همه چی خوب پیش بره دارم🤦🏻‍♀️

اصلا ادم استرسی نیستم الان اینجوری شدم اولین بارهههه