2777
عنوان

ضایعه مثانه

1561 بازدید | 14 پست

سلام دوستان توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه مامان من ۵۵ سالشه چند روز پیش فهمیدم ادرارش خون وبعد ادرار چندلخته خون میریزه بردمش دکتر اورولوژی سونو داد جواب سونو میگه دوتا توده توی مثانه داره ودکتر گفت باید عمل شه وبتراشه که بده پاتولوژی جوابش بیاد دکترا درست جواب نمیدن میخوام بدونم آیا تاحالا کسی بوده که خوب بشه یاحالا بدخیم بودن وخوش خیم بودن چطوریه اگه بدخیم باشه درمان میشه بخدا دارم میمیرم دنیا روسرم آوار شده خیلی به دکتر التماس کردم ولی چیزی نگفت

پسرم جان دلم مگرمیشود باشی ومن آرزوی دیگری داشته باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیرم همسر خواهرشوهر من اینجوری بود ولی خداروشکر خوش خیم بود

خداروشکر ولی میخوام بدونم خدای نکرده اگه بدخیم باشه برش دارن ممکنه بجای دیگه سرایت کنه؟

خداروشکر ولی میخوام بدونم خدای نکرده اگه بدخیم باشه برش دارن ممکنه بجای دیگه سرایت کنه؟

عزیرم فکر نکنم‌این توده ها بدخیم باشه

نگران نباش

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

عزیرم فکر نکنم‌این توده ها بدخیم باشه نگران نباش

خدا از دهنتون بشنوه نمیدونم والا ولی نفس کشیدن واسم سخت شده ۶ روز دیگه باید عمل شه نمیدونم تواین ۶روز چطور زنده بمونم 

خدا از دهنتون بشنوه نمیدونم والا ولی نفس کشیدن واسم سخت شده ۶ روز دیگه باید عمل شه نمیدونم تواین ۶رو ...

عزیزم خواهرشوهرم گفت تقریبا چندهفته طول کشید تا جواب پاتولوژی همسرش اومده اونا هم همینطور نگران نبودن

گفت باعرض معذرت هربار که همسرش دستشویی میرفته دستشویی پراز خون میشده

خداروشکر هیچی نبوده شماهم توده رو برمیدارن و خوب میشه بهت قول میدم😄

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

عزیزم خواهرشوهرم گفت تقریبا چندهفته طول کشید تا جواب پاتولوژی همسرش اومده اونا هم همینطور نگران نبود ...

ممنون از دلگرمیتون❤

سلام عزیزم مادرتون عمل کردن؟ خوب شدن ایشالا؟

سلام بله عمل کردن ولی باید آمپول ب ث ژ بزنن هر ۳ماه هم باید چکاپ بشن خیلی نگرانم دکترش گفته اصلا خوش خیمی تواین نوع تومور هاوجود نداره

سلام بله عمل کردن ولی باید آمپول ب ث ژ بزنن هر ۳ماه هم باید چکاپ بشن خیلی نگرانم دکترش گفته اصلا خوش ...

انشاالله خوب میشن نگران نباش گلم، یعنی کلا از مثانه هر توده ای دربیاد خوش خیم نیست؟ یا نوع توده مادرتون جور دیگه ای بوده

انشاالله خوب میشن نگران نباش گلم، یعنی کلا از مثانه هر توده ای دربیاد خوش خیم نیست؟ یا نوع تود ...

نه عزیزم دکترش کلا گفت معمولا این تودها خوش‌خیمی ندارن منم سرچ کردم نوشته بود که توده های خوش‌خیم نادرن

سلام بله عمل کردن ولی باید آمپول ب ث ژ بزنن هر ۳ماه هم باید چکاپ بشن خیلی نگرانم دکترش گفته اصلا خوش ...

سلام عزیزم خوبی؟

شما مامانتون بعد از ب ث ژ سیستوسکوپی انجام دادن؟ نتیجه بخش بوده این آمپول ها؟