عزیزم جسارتا رتبه تون چند شد؟ چقدر خوندید به نظرتون مدرسان کافیه؟
من همش ده روز خوندم اونم چون ناشی بودم نشستم کل کتابهای علوم تربیتی رو خوندم در صورتی که فقط باید رشته ای که میخواستم رو نگاه کنم اونا رو بخونم واقعا حیف شد بله کتابهای مدرسان خیلی خوبه و کافی رتبه هم چند تا بود نمیدونم کدوم رتبه اصلیه
به نظرت همه پیام نور قبول میشن میخوام ارزش کارم رو بدونم آیا خوشحال باشم از قبولی یا کار شاقی نکردم ...
سلام دوست خوب نمیدونم منو یادتونه یانه منم بچه چهارم باردارم چند بار همینجا باهام صحبت کردین منم افسردگی داشتم اوایل الان خداروشکر خوبم و منتظر نی نی انشالله به موقع دنیا بیاد
ببخشید میپرسم زایمان چهارمت خوب بود نسبت به اون یکی ها چند ساعت طول کشید
سلام دوست خوب نمیدونم منو یادتونه یانه منم بچه چهارم باردارم چند بار همینجا باهام صحبت کردین منم افس ...
سلام عزیزم خدا رو شکر که پذیرفتین هدیه خدا رو
بله کوتاه تر از قبلی ها بود در کل زایمان های من با آمپول شروع میشه و دردها یهو شروع میشن و کوتاه میشن البته چون درشت تر از قبلی ها بود لحظه آخر کمی سخت بود
سلام عزیزم خوبی؟میدونم خیلی از زمان تاپیک گذشته،اما منم امسال برای علوم تربیتی ارشد ثبت نام کردم تازه میخوام شروع کنم بخونم،دیدم شما نوشتی ده روز خوندی پیامنور قبول شدی خواستم لطف کنی من رو هم راهنمایی کنی، چه کتابی و از چه ناشری خوندی؟
من سر انتخاب تو، یک عمر؛ به خودم احترام میزارم...❣️