2777
2789
عنوان

عسلو

221 بازدید | 43 پست

@عسل_هسدم  

عسلو خدایی چرا الان تولدمو تبریک گفتی؟ بخدا تولدم ۱۴ شهریورهههه😂🐱الان تبریک گفتی ولی ۱۴ ام تبریک میگی بازززز

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی دوس دارم با عسل رفیق  شم.خیلی مهربونه.میشه بامن رفیق شههه؟🙂💔 @عسل_هسدم    

خیر نمیشه با شما رفیق ...بخدا سعل فقط واسه خودمه و دیا ..

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

خیلی دوس دارم با عسل رفیق  شم.خیلی مهربونه.میشه بامن رفیق شههه؟🙂💔 @عسل_هسدم    

عیجان ک🥺💫

مهربونی از خودته عزیزممم

خب چرا ک ن.. دوست شیم😍💜

بیو میدی؟

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
عیجان ک🥺💫 مهربونی از خودته عزیزممم خب چرا ک ن.. دوست شیم😍💜 بیو میدی؟

تو غلط خوردی میخای دوست جدید پیدا کنی:/

خیر نمیشه با شما رفیق ...بخدا سعل فقط واسه خودمه و دیا ..

تاخمک گمشو دوست میشمممم

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
تو غلط خوردی میخای دوست جدید پیدا کنی:/

عاره🥺

داداشی گناه دارههههه

عیجان ک🥺💫 مهربونی از خودته عزیزممم خب چرا ک ن.. دوست شیم😍💜 بیو میدی؟

ارههه🥺.

دیبام ولی با کاربری رفیقم توی سایتم..چون کاربری قبلیمو ترکوندن🥺هرررکاری هم میکننمم برنمیگردونن لامصبا.نمیدونم اصن چرا ترکیدم...دعوا هم نکردم با کسی .سیاسی هم تاپیک نزدم..

شمالی هستم راستی.شما تهرانیی؟

خیلی دوس دارم ببینمت🥺❤️

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐