2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی❤❤❤❤ یه مدت نیومدم سایت🙃

خدایا چرا بیو اینو میزاری....خوب باش بخدا ارزش ندارن🥲❤️

army:).. کار سایت به جایی کشیده مجبوری لینک رو بزاری قسمت مدرک تحصیلی تا لینک باز کنه🗿🗿🗿

خوب باش🙃❤❤❤🫂 آره دیگه مگه میشه نشناسم تینا جونم😅❤❤❤🫂

هعیی...سعی کردن خیلی سخته:)

بووووس آنیسا جونممم ❤️🫂🦋

army:).. کار سایت به جایی کشیده مجبوری لینک رو بزاری قسمت مدرک تحصیلی تا لینک باز کنه🗿🗿🗿

هر چقد بخام نمیشه🥲

هعیی...

ارزش نداره...ارزش این همه شکستن خودتو نداره 

عاااممم... آنیسا...میتونم بپرسم چیشده؟چرا ناراحتی؟

هعیی... ارزش نداره...ارزش این همه شکستن خودتو نداره  عاااممم... آنیسا...میتونم بپرسم چیشده؟چر ...

بخاطر رفتارای مامانم که وقتی قرص خوردم و از بیمارستان اومدم بهم گفت چرا هیچیت نشد چرا نمیمیری🥲💔

همیشه همینه همیشه باهام اینجوریه🥲💔💔

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

بخاطر رفتارای مامانم که وقتی قرص خوردم و از بیمارستان اومدم بهم گفت چرا هیچیت نشد چرا نمیمیری🥲💔 ه ...

بیا پیوی 🥲

چرا سنگ دل ...من بودم میزدم....شتتت 

خیلی بی رحم و ...چی بگه آدم 

بخاطر رفتارای مامانم که وقتی قرص خوردم و از بیمارستان اومدم بهم گفت چرا هیچیت نشد چرا نمیمیری🥲💔 ه ...

چرااااا لنتییییی چرا قرص خوردیییییی 

به خدا ارزش ندارن بزن بریننننننن به همشون کثافطارو احمقارو واااای ....ببخشید عصبی شدم فحش میدم دیگه 🥲

احمقای قرن بوقای بی عقلای اسکلای....کثافطایی لاشیای یااااااااا

چرااااا لنتییییی چرا قرص خوردیییییی  به خدا ارزش ندارن بزن بریننننننن به همشون کثافطارو احمقار ...

بقیشم 🔞😑😑😑