2777
2789
@دختر_جذاب۸۸     وقتی لایک میکنم یعنی دیدم ولی حرفی ندارممم اسکلی جونم    

ریدم تو لایک کردنت 🗿🤣

اعصابم فاکیععععع 🗿🗿🗿

خو تقصیر تو نی عشقم سوسکا نمیتونن حرف بزنن🗿

army:).. کار سایت به جایی کشیده مجبوری لینک رو بزاری قسمت مدرک تحصیلی تا لینک باز کنه🗿🗿🗿

ریدم تو لایک کردنت 🗿🤣 اعصابم فاکیععععع 🗿🗿🗿 خو تقصیر تو نی عشقم سوسکا نمیتونن حرف بزنن🗿

من فرشتممم زر نزن 

عن ب خودتتتتت 

اعصابت درست بود بیا 

مودشه اینو‌نگفت بگین خودم‌بکشم😐

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرشتممم زر نزن  عن ب خودتتتتت  اعصابت درست بود بیا  مودشه اینو‌نگفت بگین خ ...

از نوع شیطونش 😒

به تووووو

نوموخوام

شتتت 🤣🤣🤣💔

لنتییییی نه از یچی دیگس از مودم نیس مودم امروز عادیه   

army:).. کار سایت به جایی کشیده مجبوری لینک رو بزاری قسمت مدرک تحصیلی تا لینک باز کنه🗿🗿🗿

از نوع شیطونش 😒 به تووووو نوموخوام شتتت 🤣🤣🤣💔 لنتییییی نه از یچی دیگس از مودم نیس مودم امروز ...

عادیه تو با ما فرق داره جان 

بقیه اشم جوابت نمیدم برو تو‌افق ..

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

عادیه تو با ما فرق داره جان  بقیه اشم جوابت نمیدم برو تو‌افق ..

زر زدن توهم خیلی فرق داره 🗿

خدایااااااا 

زیاد حرف میزنی 🗿😒

تو .......میخوری یونو؟

یعنی چیز تو این زندگی....

زر زدن توهم خیلی فرق داره 🗿 خدایااااااا  زیاد حرف میزنی 🗿😒 تو .......میخوری یونو؟ یعنی چ ...

ب جا منم چیز تو‌زندگی تقدیم‌کننن 

ن والا فرق ندارههه

تو رو نمیخورممم ک رژیمم

ب جا منم چیز تو‌زندگی تقدیم‌کننن  ن والا فرق ندارههه تو رو نمیخورممم ک رژیمم

اوکیع 🗿🤝🏻

چرا اصن فرق دارهههه در حد لالیگا

چیز به دهن خودتو رژیمت🗿🤝🏻

@دختر_دیوانه      بیو میدی آشناشیم؟

مهسام و 15 سالمه 🤝

توعم اگه اشتباه نکنم اسمت دریاعه نه؟ 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری