2777
2789
دخترا کسی تا حالا اتاق فرار رفته؟😐😂

ماتحتم را پاره نمودی😐😂

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@_starfire_   بیا 🤍 @mim_min   گوساله بیا 😐😂🤍

گوساله و زهرماررررر اعصاب ندارمااا

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 از صبح تا حالا شده ۲۴ساعت که تو ی سراغ ساده از من نگرفتی! هرچی بود و نبود تموم شده ی پیام کافیه ببینم ازت ببین چیکارت میکنم!

@هییی_زندگی          و   @پیشی_پشمالوو        ...

جانم دریای من؟😊♥️

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
جانت سالم🥰 دورهمی بود فداتشم

فداتشم.

اهااااوووی توله دلم برات خیلی تنگههههه

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
من نه فقط باید بشکنم دو بار گوشیمو زدم شکوندم از دست نامادریم اونام همش میگفتن ما میدونیم کار دریاس ...

شتتت 😂

بیا انقد شر بودی همه گناه کارت کردن 😐😂

army:).. کار سایت به جایی کشیده مجبوری لینک رو بزاری قسمت مدرک تحصیلی تا لینک باز کنه🗿🗿🗿

ماتحتم را پاره نمودی😐😂

زر نزن واقعا میخوام برم یه بار ولی میترسم 😐😂

پاره کرده بودی قبلش خودت🗿🤣

army:).. کار سایت به جایی کشیده مجبوری لینک رو بزاری قسمت مدرک تحصیلی تا لینک باز کنه🗿🗿🗿

@دختر_جذاب۸۸  

وقتی لایک میکنم یعنی دیدم ولی حرفی ندارممم اسکلی جونم