2789
مرسی عزیزم❤ نه بخاطر اینکه قرص خوردم واسه خودکشی🥲

خواهش میکنم گلم🧡

وای بچه من دیگه به تو چی بگم! آخرش سکتم میدی🤦‍♀️

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
بمیرم برات 🥲 ایشالا زود زود خوب میشی 🥲❤ آخه قربونت برم من چرا با خودت اینجوری کردی؟ 🥲💔

خدانکنه عزیزدلم 🥺❤❤❤

کاش تموم میشد 🥲اگه تا صبح اون شب نمیرفتم دیگه تموم بود🥲💔

مامانم یه حرفایی زد که همه ی دستمو اینجوری کردم🥲💔

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدانکنه عزیزدلم 🥺❤❤❤ کاش تموم میشد 🥲اگه تا صبح اون شب نمیرفتم دیگه تموم بود🥲💔 مامانم یه حرف ...

آنیسا توروخدا نکن اینجوری با خودت🥺😭😭😭💔

اصن به حرفای مامانت اهمیت نده خب؟🥺💔

میدونم چقد سخته ولی اینجوریم فقط خودت اذیت میشی🥺😭😭

قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
خدانکنه🥺❤❤ خستم بخدا 🥲💔

بخدا همه خستن🥲

مطمئنی اگه دور از جونت بمیری همه چی درست میشه؟

البته شایدم به زندگی بعد از مرگ اعتقاد نداری!

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
آنیسا توروخدا نکن اینجوری با خودت🥺😭😭😭💔 اصن به حرفای مامانت اهمیت نده خب؟🥺💔 میدونم چقد سخته ...

وقتی میگه فقط دعا میکردم که دیگه برنگردی و بمیری وقتی میگه برو دوباره خودکشی کن ولی اینبار دیگه واقعا بمیر وقتی اون موقعی که من تازه برگشتم از بیمارستان همه دارن باهم حرف میزنن و به من نگاه میکنن و می‌خندن ت مامانم از همه خوشحال تره میتونم اهمیت ندم ؟؟؟؟میتونم نادیده بگیرم؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔

بخدا همه خستن🥲 مطمئنی اگه دور از جونت بمیری همه چی درست میشه؟ البته شایدم به زندگی بعد از مرگ اعت ...

اعتقاد دارم ولی حتی اگه بعد مرگ خیلی هم عذابم بدن مثل عذاب‌های الانم نمیشه😭💔

وقتی میگه فقط دعا میکردم که دیگه برنگردی و بمیری وقتی میگه برو دوباره خودکشی کن ولی اینبار دیگه واقع ...

وای آخه چی بگم😭😭😭😭💔

گریه نکن قربون اشکات بشم😭😭❤

هعیییی مامانت واقعا چطوری دلش میاد؟؟؟؟

چطوریییی؟؟؟😭😭😭💔

وای آخه چی بگم😭😭😭😭💔 گریه نکن قربون اشکات بشم😭😭❤ هعیییی مامانت واقعا چطوری دلش میاد؟؟؟؟ چطو ...

خدانکنه عزیزم😭❤❤

کاش میدونستم....💔💔

من وقتی رفتم بیمارستان حالم خیلی بد بود مامانم میدونست ولی حتی یه زنگ نزد بپرسه ببینه مردم یا زنده م 😭💔💔💔

اعتقاد دارم ولی حتی اگه بعد مرگ خیلی هم عذابم بدن مثل عذاب‌های الانم نمیشه😭💔

نگو اینطوری🥲

میدونم شرایطت خییییلی سخته🥺😭

ولی تو رو خدا اینکارا رو با خودت نکن، آدم موقع عصبانیت و ناراحتی بدترين تصمیمای زندگیشو میگیره...

خدانکنه عزیزم😭❤❤ کاش میدونستم....💔💔 من وقتی رفتم بیمارستان حالم خیلی بد بود مامانم میدونست ولی ...

واقعا مامانت دلش از سنگه....😭😭😭💔

واقعا مامانت دلش از سنگه....😭😭😭💔

آره ولی فقط واسه من😭😭💔

نمیدونم چیکار کردم باهاشون که همه ازم بدشون میاد 😭😭😭😭💔

یکبار کسی نپرسید حالا خوب شده بهتری یا نه 😭😭😭😭💔

کاش میمردم😭😭😭😭😭💔💔💔💔

آره ولی فقط واسه من😭😭💔 نمیدونم چیکار کردم باهاشون که همه ازم بدشون میاد 😭😭😭😭💔 یکبار کسی نپ ...

خب مهم نیس توام از ازشون متنفر باش🥺😭😭😭💔

اینجوری نگو قربونت برم من، خدانکنههههه

منم واسه هیچکی مهم نبودم و نیستم هر موقع داشتم گریه میکردم هیچکی نبود حتی ازم بپرسه چیشده؟

چرا گریه میکنی...

با تمام وجودم درکت میکنم...😭😭😭

خب مهم نیس توام از ازشون متنفر باش🥺😭😭😭💔 اینجوری نگو قربونت برم من، خدانکنههههه منم واسه هیچکی ...

خدانکنه عزیزم 😭😭❤❤❤❤🫂

هعییی😭😭😭😭😭💔💔💔

دیشب باز میخواستم قرص بخورم و دیگه نرم بیمارستان تا تموم شه😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔