2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا اینم پشت خواهرام

به به😍😁 ولی قبول نیست از جلو بذار

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
به به😍😁 ولی قبول نیست از جلو بذار

ندارم بخدا چند وقت پیش گوشیم خراب شد تموم چیزاش حذف شد الان هرچقدر به خواهرم میگم عکستو بفرس نمیفرسته

(army)                                                            
ندارم بخدا چند وقت پیش گوشیم خراب شد تموم چیزاش حذف شد الان هرچقدر به خواهرم میگم عکستو بفرس نمیفرست ...

اشکالی نداره، شوخی میکنم اصلن شاید راضی نباشن عکس چهرشونو بذاری...

اکه هی منم قبلاً این بلا سرم اومد🥺

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
عاشق این چیزام🥰

اوخودااا😍🥰

ولی من روحیه و سلیقم بیشتر پسرونست 

اوخودااا😍🥰 ولی من روحیه و سلیقم بیشتر پسرونست 

من نه از بچگی عاشق این جور چیزام اینارو دو روز پیش رفتیم پارک از اونجا گرفتم صبرکن عکس قلیون هم بذارم دلت بخواد

اونم داداشمه

(army)                                                            
چرا چیشد؟

همین خراب شدن گوشی و پاک شدن حافظشو میگم😂

من نه از بچگی عاشق این جور چیزام اینارو دو روز پیش رفتیم پارک از اونجا گرفتم صبرکن عکس قلیون هم بذار ...

ولی نه دیگه در حد قلیون😁

زنده باشه🌹