2789
ن ن نمیخام🥺🤣🤣 اره دوتیکه هام خوبن بمون خونه بیرون نرو ذوب میشی

نمیرم چن روزه یه ضد افتاب خریدم فقط دوبار داستفاده کردم تا الان مامانم میگه این نشون میده تو خانه زیستی

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
منم ول کردم  ارایشگری؟ عمه منم آرایشگه الان ۳ ساله پیش اونم اونجا کار میکنم

وا چقد شبیه همیم😐

قبلا ارایشگاه میرفتم ولی الان حرفه ناخن، بعضی موقعه ها رنگ... 

چ کاری میکنی؟ 

چند ماهته الان؟ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دریا اسمشو چی میازی من در اینده اسمه بچمو میزارم سوکجین اصن شرط ازدواجم همینه که اسما رو فقط من بزار ...

هنوز انتخاب نکردم 

خوب میکنی منم خبلی دوست دارم اسم تهیونگو بذارن روش همسرم بگی اگه بذاری هم تو رو هم اونو از پنجره پرت میکنم بایین من ی عکس از تهیونگ قاب کردم گذاشتم کنار تخت شبا باهاش حرف میزنم همسرم از حسودی میترکه🤣

(army)                                                            
نمیرم چن روزه یه ضد افتاب خریدم فقط دوبار داستفاده کردم تا الان مامانم میگه این نشون میده تو خانه زی ...

ذوب میشی والا بری بیرون

بمون تو خونه جلو کولر لش.. 

بیشتر شب برو بیرون

تو هم جدیدا خیلی حق میگی     واقعن فقط به شرط علاقه...... بنظرت امسال میری

من همیشه حق میگم😌😂

خودم تدریسو خیلی دوس دارم

ولی برا گزینش، احکام و مسائل سیاسی رو خیلی مسلط نیستم

اگه اونو خوب بدم احتمالش زیاده

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
وا چقد شبیه همیم😐 قبلا ارایشگاه میرفتم ولی الان حرفه ناخن، بعضی موقعه ها رنگ...  چ کاری میکن ...

آره🙂

من آرایش میکنم مو رنگ میکنم یا اصلاح فعلا همینا

من ۶ ماه 

(army)                                                            
هنوز انتخاب نکردم  خوب میکنی منم خبلی دوست دارم اسم تهیونگو بذارن روش همسرم بگی اگه بذاری هم ت ...

یاد همون بسری افتادم که گفت جیمین رو میکشم .....به شوهرت بگو من به دنیاش میارم اسمشو هم من انتخاب میکنم بعد بزار جونگکوک     

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
متوجه نشدم چی دیر؟😂

تعیین جنسیت؟(چون دوهفته پیش افرا رو گفتی!)

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
یاد همون بسری افتادم که گفت جیمین رو میکشم .....به شوهرت بگو من به دنیاش میارم اسمشو هم من انتخاب می ...

واقعنی؟ غلط کرده مردک بیشهور

خو میگم ولی میگه از پنجره پرت تون میکنم میترسم واقعن پرت کنه جوونی هاش لات بوده😂😑

(army)