2789
چخبرا؟

سلامتی(چیز جدیدی به ذهنم نمیرسه بگم!😑😂)

تو چه خبر؟ چیکارا میکنی؟ نی نی کوچولوت خوبه؟💙

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

غلط کردی میری با معذرت فراوان چند روز نبودی من کم مونده بود بمیرم بعد میخای واس همیشه بری

عزیز دلم🥺 خدا نکنه، میریم یه جا دیگه بساط پهن میکنیم😁

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
بهترین تصمیمه👌👏 بدترین چیز توی زندگی آدم حسرتاشه چون تا آخر عمر باهات می‌مونن...

اگه خوب تلاش کنیم تابستون بعدیو دیگه میتونیم با خبال راحت استراحت و تفریح کنیم                               به خودم کفتم از روزی که شروع کنم هر وقت خواستم بیام سمتش یکی بزنم تو گوشم خودم

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
من ۱۷ سالمه

یوهو چن ساله متاهلی 

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
غلط کردی میری با معذرت فراوان چند روز نبودی من کم مونده بود بمیرم بعد میخای واس همیشه بری

اگه بخواد برا کنکورش بره حق داره ولی من کاربریمو تعلیق نمیکنم که بعد دوستامو بتونم باشون حرف بزنم

والا 😐😂 منم اسمتو یادم رفت تاجاسمین گف سامی ام🤕😂

میشه بپرسم چند سالگی ازدواج کردی؟

من چون کلی رفیق دارم کلا اسم هاشونو یادم میره 😂

حدس میزدم سامی باشی

(army)                                                            
دوسه ماه دیگه میشه ۲ سال ک عروسی کردم

اها خوبه تو حتما قدرتشو داری من خیلی وقتا گلیمم از اب در نمیاد

اگه خوب تلاش کنیم تابستون بعدیو دیگه میتونیم با خبال راحت استراحت و تفریح کنیم    &n ...

👌👌👌

گراهامبل میگه: تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می‌دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی‌سوزانند...

اگه بخواد برا کنکورش بره حق داره ولی من کاربریمو تعلیق نمیکنم که بعد دوستامو بتونم باشون حرف بزنم

خوب میکنی اونم نره مثلا وقتی هایی که سرتون خلوت شد بیاید 

(army)                                                            
👌👌👌 گراهامبل میگه: تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می‌دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید ...

رشتت چی بود              گری خیلی حق میگف تو زندگیش