2777
2789
کچه صگ کجا میری تازه مادر شوهرم شدی عنتر

اصن کلماتت گل بارونم کر‌داااا😐🤣

از بس همه چص کردن گفتم نمیرمم کاربریم هست دیگهه..

ویی عروسم نگرانم شدههه😌🥺

abzarek.ir/service-p/msg/4776511 در نهایت به خودم گفتم:همه تقصیر ها را گردن بگیر ؛و سپس ناپدید شو،گویا هرگز وجود نداشتی.

خانم بازم چص کرددددد  خو‌باشهههه نمیرمم لغو نمیزنمم ولی دیگه نمیام خوبه؟؟

به من چه 

هرکار میخوای بکن 

برو اصلا 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من چه  هرکار میخوای بکن  برو اصلا

عسلیییی من دوستت:)

بیا پی انقد چرت نگووو

abzarek.ir/service-p/msg/4776511 در نهایت به خودم گفتم:همه تقصیر ها را گردن بگیر ؛و سپس ناپدید شو،گویا هرگز وجود نداشتی.

عسلیییی من دوستت:) بیا پی انقد چرت نگووو

نه دیگه مگه نمیخواستی برو خب برو البته اول قولتو انجام بده طرف ناراحت نشه بعد برو دیگه   

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه دیگه مگه نمیخواستی برو خب برو البته اول قولتو انجام بده طرف ناراحت نشه بعد برو دیگه     ...

میکشمتاااااااات قولمو نمیدونی زر نزن😑

میکشمتاااااااات قولمو نمیدونی زر نزن😑

اصلا هرچی خب برو خبر دادی اوکی 

سلام خوبین😘❤

دریا چرا گفتی میخوای لغو بزنی کی اذیتت کرده کدوم بیشور 😢❤❤❤دیگه نگی میرم هااا😘❤❤ @ملکه،تاریکی‍ 

مری تو دیگه چرا میخوای بری😢چرا همه‌ی دوستام میخوان برن آخه 😢😢نرو لطفا😢❤🙏🏻🙏🏻 @mim_min‍ 

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

سلام خوبین😘❤ دریا چرا گفتی میخوای لغو بزنی کی اذیتت کرده کدوم بیشور 😢❤❤❤دیگه نگی میرم هااا😘❤❤ @ ...

چرا تگ نمیشهههه😓🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

@ملکه،تاریکی  

@mim_min‍ 

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤