2777
2789
عاا نمدونسم آجی دارم😔😃 وگرنه برا عروسیمون دعوتشون میکردم😌😂

ن مونده تا دنیا بیاننن🥺

تو ننه خودتم نکردی 😐🤣

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عااا یعنی هنو تک فرزندم یونو؟ عاح منحرف کردی منو😔😂 جون تو همه چی یهویی شد🥴😍😂

اره فعلاا تکی 

تف ب ذهنت بیاد 😭😂

خودمم همین بودم ولی خوابم میاد دیگه همین نوشتم بره😑💔

😒😒

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

سلام کجا بودی؟

هیچ سرگرم کتاب بودم ، زیاد گوشی دستم نمیگرفتم 

چخبرا خوبی 

آلبوم جدید ته هم اومد ، خیلی قشنگ بود 🥺

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
جووون من همیشه تکم😌 😁😂 ها😐جون تو نفهمیدم چی گفتی😂

تا وقتیی وروجکا بیان تکییی😒

میگم خودمم فهمیدم منحرفی شد ولی خوابم میاد برا همین فقط نوشتم‌بره ب من چ ذهنت و شست و شو بدههه🦦🦦

تا وقتیی وروجکا بیان تکییی😒 میگم خودمم فهمیدم منحرفی شد ولی خوابم میاد برا همین فقط نوشت ...

ناحححح دیگه بچه نیاررررر

تو الان نوه داری😌

باید اونو بغل و بوس کنی🥺😂

عاا

عااح مادر تو مرا منحرف میکنی

وگرنه من ذهنم پاکه پاک است😌😂

ناحححح دیگه بچه نیاررررر تو الان نوه داری😌 باید اونو بغل و بوس کنی🥺😂 عاا عااح مادر تو مرا منح ...

من هنوز جوونم میارم میارمم 

کو نوه 😒

اصن کی زن گرفتی کی بچه اوردیییی

معلومههه💔🤣

من هنوز جوونم میارم میارمم  کو نوه 😒 اصن کی زن گرفتی کی بچه اوردیییی معلومههه💔🤣

عااا باش

راسی شوهرت کیه مامی؟

چرا من ندیدمش🙁😂

یهویی زن گرفتم

بچم آورد برام

خدایی زنه زندگیه‌هااا😍😁

بعلهههه😌

عااا باش راسی شوهرت کیه مامی؟ چرا من ندیدمش🙁😂 یهویی زن گرفتم بچم آورد برام خدایی زنه زندگیه‌ه ...

نمیدونمم بادی وزید و شما اومدیننن خودمم باباتون ندیدم🤣🤣🤣

اومدممممم

وای جرررررر🙄🤣🤣🤣 نکنه مریم مقدسی تو😉😂

ارهه ورژن دو 😌🤣🤣🤣

هیچ سرگرم کتاب بودم ، زیاد گوشی دستم نمیگرفتم  چخبرا خوبی  آلبوم جدید ته هم اومد ، خیلی ...

اهاا 

سلامتیت خوبم تو چطوری

اره🥺

(army)