2777
2789
ن هنو 1 سال دیه دارم برا دوزادهم اونو تموم کنم کنکورم... 

دیدی  بزرگترم داشششش من امسال خلاص شدم از مد😔😂😂😂😂   فشارررررز بخوررر فشارررر  ۱۴ روز دیگ با صدای الارم باید پاشی

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ایش حالو هرچی منم بزودی خلاص میشم 😂✅ وای شعت همین دهنمو سرویس کرده :/

رشتت چیه درس خونب یان؟

معدلتو بگو بیینمممم   علاقع ب دانشگا داری؟

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
رشتت چیه درس خونب یان؟  معدلتو بگو بیینمممم   علاقع ب دانشگا داری؟

رشتم انسانیه بدجور خر خونم 

معدل یازدهمم شد 19/85 خورده ای 

اوم زیاد حال باهاش نمیکنم ول میخوام برم 

یعنی برام فرقی نداره

نشد.

رشتم انسانیه بدجور خر خونم  معدل یازدهمم شد 19/85 خورده ای  اوم زیاد حال باهاش نمیکنم ول ...

خب بنظرم  الان مگی حال نمکنی وقتی تو تایمش قرار بگیری دوسات  دانشگاه عالی قبول شن مگی ای بابا چ گی خوردم نخوندم 

دقیقا منم   گفتم حسش نیس بیخی الان  اونا  خوندن میرن من مث اسکلا تابستون مخام بخونم منم رشتم انسانی بود امسال رو نهاییت تمرکز کن خیلی سخته و اما محم