2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🫂دلم برات مث صگ تنگ شده  

منم ولی تو کم نمیاری انگار رقابته بینمون:)

💔

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

منم ولی تو کم نمیاری انگار رقابته بینمون:) 💔

تو چی کم بیارم.؟ مگه رقیبیم؟ تو دوست عزیز منی ادم مگ با دوستش رقابت میکنه🥲 من خیلی وقته کم میام شاید روزی نیم ساعت 

زندگی داره میکشتم تو خودش حتی دیگه نمیدونم دلم چی میخواد فقط وقتی باشماها حرف میزنم انگار میتونم پیدا بشم🙂ببخشید اگه کم بودم و هستم من واقعا دلم نمیخواد ناراحتت کنم 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

تو چی کم بیارم.؟ مگه رقیبیم؟ تو دوست عزیز منی ادم مگ با دوستش رقابت میکنه🥲 من خیلی وقته کم میام شای ...

رفتارات ...

نیستیم معلوم نیست :)

تو هم‌عزیز منی 

ولی احساس کردم دوری میکنی دوری کردمم 🙂

نمیخوام ناراحتیت ببینم هیچ وقت همیشه خوب باش رهایی

معذرت خواهی چرا :/

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

فقط لایک؟

بزار تایپ کنم 😭😂

لایک میکنم در نری💔🤣

رفتارات ... نیستیم معلوم نیست :) تو هم‌عزیز منی  ولی احساس کردم دوری میکنی دوری کردمم 🙂 نم ...

گاوی دیگه😒رفتارام؟ تووو رفتارااتووو دیییدیی بزنم شتک شیی اخه😒😒 

قطعه احساساتت مربوط به منو باید بریم بدیم تعویض کنن هعی داره موج غلط ثبت میکنه😒

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

گاوی دیگه😒رفتارام؟ تووو رفتارااتووو دیییدیی بزنم شتک شیی اخه😒😒  قطعه احساساتت مربوط به منو ...

اره رفتاراتتتت

من چیکار کردممم فقط محترمانه حرف زدم بات🥺💔

دهنتتت💔🤣🤣🤣

چص کنم سوخته باهاش اینم ببر تعمیرر لطفااااااااااا

🤣🤣 فک کردم فاز سنگین برداشتی داشتم اماده میشدم شتکت کنم😌😌😌🤝

🥺💔

دلت میومددد 

اخه مسلمون من تگت میکنم مریضم بعدش چص کنم 😑😑