2777
2789
@نگار_خانم2       و.    @agustdd       و. @پیشی_پشمالوو ...

سلام دریا جون خوبی عزیزم؟! قدم نو رسیده مبارک😍😍

ووییییی خدا ماشالا ماشالا خداحفظش کنه❤️❤️💋😍

ایشالا همیشه سایت بالای سرش باشه مامان کوچولوو🌺✨💖💖

هر وقت از حرفام سوختی بیا 🧴پماد سوختگی بگیر بمال به ...باید یه توضیحی راجب مرد هایی که درخواست میدن بهتون بگم ببینید یسری از مردا هستن مادرشون خرابه همونا میان تو سایت و به شما درخواست میدن !همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دریا جون خوبی عزیزم؟! قدم نو رسیده مبارک😍😍 ووییییی خدا ماشالا ماشالا خداحفظش کنه❤️❤️💋😍 ای ...

سلام عزیزم مرسی خوبم ط چطوری؟💞

فدات عشقم ممنون❣💜

(army)                                                            
@mim_min      وایییی مری مرسی بابت تاپیک قشنگت❣️🤍

من ازت ممنونم گلی یهو‌اکلیلی شدم ❤️❤️

خوبی خوشی؟؟نی نی خوبه؟؟

abzarek.ir/service-p/msg/5006493 زمانی که دنبال عشق نبودم با او آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم او را از دست دادم.عاشق کاراش عین تو نیست نمیفهمی؟؟عاشق تلافی نمیکنه عاشق رها نمیکنه عاشق مهم تر از همه عشقشو عذاب نمیده من وقتی میام سمتت نه میزاری آرامش داشته باشم کنارت نه حس امنیت باید چیکار کنم؟؟؟برو برا همون mنام هی چیزایی چرت بنویس ولی بجای اون باید بنویسیbیادت رفته گمونم حالا که از عمد من به بقیه پناه میبری برو به سلامت دیگه اسمتم نمیارم انگار که وجود نداشتی

دورت بگردم❣️ خوبیم مرسی ط چطوری روالی؟

من دو‌دور بیشتر😒❤️

شکر خوب بمونین همیشه :)

منم بد نیستم میگذرع ....

abzarek.ir/service-p/msg/5006493 زمانی که دنبال عشق نبودم با او آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم او را از دست دادم.عاشق کاراش عین تو نیست نمیفهمی؟؟عاشق تلافی نمیکنه عاشق رها نمیکنه عاشق مهم تر از همه عشقشو عذاب نمیده من وقتی میام سمتت نه میزاری آرامش داشته باشم کنارت نه حس امنیت باید چیکار کنم؟؟؟برو برا همون mنام هی چیزایی چرت بنویس ولی بجای اون باید بنویسیbیادت رفته گمونم حالا که از عمد من به بقیه پناه میبری برو به سلامت دیگه اسمتم نمیارم انگار که وجود نداشتی