2777
2789
این کیه؟

ی ارمی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم❤️ بهترم ط چطوری روالی؟

شکر 

منم خوبم 

سزارین بودی؟ ترس نداشتی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شکر نه طبیعی. هنوزم توو وحشتم بخدا😂

عا خب طبیعی بهتره الان راحتی کسایی ک سزارین میکنن خالم میگفت از درد کل شب و داد میزدن 

خود خالم طبیعی بود

عا خب طبیعی بهتره الان راحتی کسایی ک سزارین میکنن خالم میگفت از درد کل شب و داد میزدن  خود خال ...

آره. آهوم سزارین دردش خیلی بیشتره طبیعی دردش شدید نیس کمه

(army)                                                            
آره. آهوم سزارین دردش خیلی بیشتره طبیعی دردش شدید نیس کمه

ول در هر صورت زایمان سخت بید .

الان بهشت زیر پاته حال میکنی؟ 

نی نی خوبه؟ 

ول در هر صورت زایمان سخت بید . الان بهشت زیر پاته حال میکنی؟  نی نی خوبه؟

آره همینطوره

وایییی آره خیلی راحت شدم راحت میتونم بخوابم ولی امید نمی‌زاره همش گریه می‌کنه

خوبه تازه خوابید

(army)                                                            
آره همینطوره وایییی آره خیلی راحت شدم راحت میتونم بخوابم ولی امید نمی‌زاره همش گریه می‌کنه خوبه تا ...

به به چ اسم قشنگی گذاشتی راستی 

تازه اولشه 

شروع شده کارت😈