f_tamana_e مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 387 عنوان طراحی دوخت 22 بازدید | 4 پست بچه ها میگم من طراحی دوخت مدرسه ثبت نام کردمکسی رشته طراحی دوخت بوده؟ اگه آره میشه درموردش توضیح بدید؟ چه وسایلی لازم دارم؟ 1402/06/13 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madary عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 348 گلم چندم هستی چه کار خوبی کردی سه سال پیش موقع تعیین رشته به دخترم گفتم برو طراحی و دوخت حالا امسال کنکور داد تو انتخاباش طراحی و دوختم زد میخواهد بیرون بره کلاس نمیدونم کجا بزارمش ؟؟؟؟ساکن کرجم جاییو بلدی خدا جون ❣️دستتو بده
madary عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 348 گلم چندم هستی چه کار خوبی کردی سه سال پیش موقع تعیین رشته به دخترم گفتم برو طراحی و دوخت ... سه سال پیش رفت تجربی کنکور تجربی هم داد امسال خدا جون ❣️دستتو بده
f_tamana_e مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 387 سه سال پیش رفت تجربی کنکور تجربی هم داد امسال باز حالا مامان من میگه اگه میرفتی تجربی بهتر بود و حاالا فک کنم رشته پر خرجیه و نمیدونم چکار کنم🥲😔
madary عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 348 باز حالا مامان من میگه اگه میرفتی تجربی بهتر بود و حاالا فک کنم رشته پر خرجیه و نمیدونم چکار ... گلم ❣️الهی همه چیز همون جوری که دوست داری پیش بره الان تمام کاراتو ایران هزینه بر داره تجربی هم کلی باید کتاب بخری و موسسه بری و تو ازمونا شرکت کنی ولی الهی خدا خیر و خوبی سر راهت بزاره طراحی و دوخت هزینه داره ولی در عوضش هنره خوبیه خدا جون ❣️دستتو بده