2789

عزیزم تجربه برای نوزاد ندارم فقط می دونم دود عنبرالنسا خیلی خوبه باعث میشه تاول ها زود خشک بشه به پسرت مایات زیاد بده خنکی مثل هندونه خیار عرق کاسنی حتما پماد بگیر خارشش از بین بره والا خودش و بخارونه تاول ها کنده بشه جاش می مونه

خیلی مسری هست. سعی کن خونه رو تهویه کنی. تمام ظرف های پسرت رو جدا کن. و اگر امکانش هست از سرویس بهداشتی و حمام جدا استفاده کنه. خدایی نکرده اگر خودت گرفتی سریع برو دکتر یه دارویی هست + پماد که باعث میشه خیلی دونه نزنیو علائمت کم بشه. ممکنه از زمان بیماری پسرت تا ۲۱ روز علائمی نداشته باشید و بعد متوجه بشید که گرفتید چون ویروسش ممکنه دیر خودش رو نشون بده. ولی نگران نباش، ایشالا نمیگیرید، من خواهر شوهرم مهمونمون بود ۳ روز علائمی مثل اسهال و لرز و .. داشت بعد چند تا دونه ریخت که گفت حساسیته و بعد که برگشت شهرشون زنگ زد که دونه ها زیاد شده و آبله مرغون بوده. من حتی به دونه روی دستش دست زده بودم و با اینکه قبلا نگرفته بودم باز هم نگرفتم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از دوروز قبل تا وقتی تاول ها خشک بشه امکان سرایت هست بیماری از ده روز تا بیست روز نهفته است بعد شروع می شه اگه پسرت تازه گرفته بفرستش خونه مامانت احتمال گرفتن دخترت و خودت بیاد پایین 

خیلی مسری هست. سعی کن خونه رو تهویه کنی. تمام ظرف های پسرت رو جدا کن. و اگر امکانش هست از سرویس بهدا ...

جدا کردم ظرفاشو نمیزارم نزدیک خواهرش بشه اما باز توی یه محیط هستیم  یکمم نگران خودم نیستم نگران دخترم که هنوز خییلییی کوچیکه

جدا کردم ظرفاشو نمیزارم نزدیک خواهرش بشه اما باز توی یه محیط هستیم  یکمم نگران خودم نیستم نگران ...

با دکتر عفونی مشورت کن ببین اگه برای نوزاد خطرناکه یه فکر بردار بنظر من پسرت بفرست خونه مامانت یا مادرشوهرت 

مامانم نگرفته. آبان سه روز شده

انشالله که نگیره اگر هم گرفت خفیف باشه من خودم باردارم تاحالا نگرفتم چند ساعت قبل از اینکه برادر زادم تاول بزنه چند ساعت باهم بودیم نگرانم نکنه بگیرم دو هفته از اون موقعه گذشته

جدا کردم ظرفاشو نمیزارم نزدیک خواهرش بشه اما باز توی یه محیط هستیم  یکمم نگران خودم نیستم نگران ...

به پسرت بگو ماسک بزنه، و حدالامکان دست به چیزاتون نزنه، سعی کن دخترت رو کلا تووو اتاق جدا بگذاری. بیشتر از همه چیز از راه هوا و تنفس منتقل میشه و بعد با تماس و لمس دونه ها. درکت میکنم که نگرانی، حق داری ولی سعی کن خودت هم ماسک بزنی و رعایت کنی چون اگر بگیری دیگه نمیتونی به دخترت نزدیک بشی. ایشالا به خیر میگذره..

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
با دکتر عفونی مشورت کن ببین اگه برای نوزاد خطرناکه یه فکر بردار بنظر من پسرت بفرست خونه مامانت یا ما ...

پسرم دکتر اطفال بردم گفت خودت  اولین دونه برو دکتر عفونی دخترت زد سریع بیار مامانم نگرفته 

به پسرت بگو ماسک بزنه، و حدالامکان دست به چیزاتون نزنه، سعی کن دخترت رو کلا تووو اتاق جدا بگذاری. بی ...

ایشاالله کلا لج کرده پسرم فکر میکنه از چشمم افتاده و‌دوسش ندارم هی میگه من دوست دارم  کلا اوضاع بدیه خدا خودش کمکم‌کنه