2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از دست شوهرم

356 بازدید | 9 پست

مجبورم کرد بریم یه شهر دیگه اینجا رهن خونه هاش سه چهار برابره پولیه که ما واسه رهن داریم.من شاغلم و اینجا مهدکودک نداره بچمو بزارم نمیتونمم سرکار نرم دست خودم نیست مجبورم برم.نیومده یه پرس و جو کنه میگفت رهن اونجا کمه اومدیم دیدیم خیلللیییی افتضاح رهن بالاست.زورمم بهش نرسید بگم نمیام اینجا.حالا من انتقالی گرفتم و دوباره نمیتونم برگردم بگم آقا نمیخوام برم اونجا منو برگردونین.مثل چی تو گل گیر کردیم آواره و سرگردون موندیم.شوهرمم نمیخواد بگه اشتباه کردم به غرورش بر میخوره بگه.میگه من پشیمون شدم من نمیخوام تو نزدیک مامانت باشی مامانت زندگیمو خراب میکنه بخاطر مامانته که پشیمون شدم از اومدن.دوس دارم بهش بگم برو گمشو از زندگیم بیرون ازت متنفرم دارم از فکر و دل آشوبی میمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

اما خب چیزیه ک پیش اومده 

ببین چطوری میتونی اوضاع رو درستش کنی و‌ بهترش کنی

چه راه حلی داری

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

2790
2778
2791
2779
2792