2777
2789
عنوان

ناخن پا

222 بازدید | 18 پست

سلام

چند وقتی هست شصت پام ناخنش میره داخل گوشت هرچی هم کوتاه میکنم بازم میاد و فشارش بدی داخلش عفونت داره درد میگیره.میخوام برم دکتر ولی میترسم چون خیلی درد میگیره همینطوری که دست میزنم.روشی بلدید که بدون دکتر رفتن درستش کنم؟

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه من وقتی میره شوهرم در میاره با ناخونگیر ولی اگه خیلی درد داره برو دکتر میگن زیاد بمونه باید عمل بشه

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

بری دکتر پماد و آنتی بیوتیک میده اگر خوب نشد عمل می‌کنه 

دست نمیزنه که می‌ترسی درد بگیره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شاید مشکل از کفشته منم مثل شما شده پام چون دیروز کفش نامناسب پوشیدم

من یه یکسالی هست اینطوریه و باید کفش بزرگ بگیرم که آزاد باشه و اگه خورد به جایی خیلی اذیت میشم

اگر عفونت کرده روغن سیاه از عطاری بگیر بزن عفونت و میکشه

ناخنتو کوتاه نکن اون دوباره فرو میره تو گوشت نمیدونم از کجا فرو رفته ولی باید ناخن رو از گوشت دربیاری اگر دکتر رفتی حواست باشه بخاطر صد تومن پول نگه باید ناخن و بکشم و فلان...اصلا اجازه نده

اگر کفشت فشار میاره کفش رو عوض کن یا یه مدت صندل بپوش تا بهتر بشه در نهایت اگر هیچی جواب نداد یه سالنی که پدیکور و ناخن‌کار درمانی داشته باشه پیدا کن برو پیشش برات ناخن و دربیاره سوهان بکشه فقط خودت اصلا کوتاه نکن سعی کن پیدا کنی ببینی کجا فرورفتگی تو گوشت داره اون و دربیاری 

درمان نداره کفش تنگ نپوش

مجبورم چند سایز بزرگتر بگیرم.داییمم همین شکلی هست هر دفعه میره میکشه ناخنشو و دوباره چند وقت بعد همونطوره

واسه من وقتی میره شوهرم در میاره با ناخونگیر ولی اگه خیلی درد داره برو دکتر میگن زیاد بمونه باید عمل ...

وای نه عمل

منم با ناخن گیر هردفعه در میارم اگه کسی خواست دربیاره نمیذارم چون واقعا دردش بیشتر میشه تحمل ندارم

بری دکتر پماد و آنتی بیوتیک میده اگر خوب نشد عمل می‌کنه  دست نمیزنه که می‌ترسی درد بگیره

آخه ناخن دایی ام را میکشید

اگر عفونت کرده روغن سیاه از عطاری بگیر بزن عفونت و میکشه ناخنتو کوتاه نکن اون دوباره فرو میره تو گو ...

مرسی

آخه ناخن دایی ام را میکشید

ناخن کشیدن برای وقتی که شما رضایت بدی عمل کنی حالا یا سرپایی تو خود مطب یا بیمارستان 

همین دکتر عمومی تو کلینیک هم بری دارو میده 

یه داروی عطاری هم هست اونو بزاری رو انگشتت عفونت خشک می‌کنه بعدش باید ناخن با ناخن گیر از گوشت در بیاری 

کفشتم عوض کن پاتم تو آب نزار بدتر میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ناخن کشیدن برای وقتی که شما رضایت بدی عمل کنی حالا یا سرپایی تو خود مطب یا بیمارستان  همین دکت ...

مرسی