2777
2789
عنوان

کمپ طبیعت گردی🙄

210 بازدید | 8 پست

یکی ازدوستام اصرار میکنه میگه بیا بریم خیلی خوش میگذره،ولی ازش چیزای خوبی نشنیدم کسی از شماها تا حالا رفته؟! جوش چه جوریه؟! من خودم آدم آزاد و راحتیم ولی بی بند وباری و لاس زدن و نگاه بد و اینا خوشم نمیاد

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم زیاد دعوت کردن نرفتم🙃

ما ماشین آفرودم نداریم باید با ماشینای کمپ بریم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

خواهرم رفته بود از عکساش متوجه شدم جوش خوب نبست زیادی راحتن اابته خواهرم به ما چبز زبادب نکفت چون ما کلا عقایدمون باهاش فرق داره بهشک گفتیم نرو کلا خطر هم داره اتفاق بدی هم میفته هفته بعد خواهرم نرفته بود چند نفر تصادف کرده بودن مردن

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
ما ماشین آفرودم نداریم باید با ماشینای کمپ بریم

چون کلا خیلیا با قصد و مرض میرن توصیه نمیکنم... بنظرم آدم با دوتا آشناش تا پارک سر کوچه بره بیشتر خوش میگذره تا بره لاسیدن یه مشت بی جنبه رو تماشا کنه....ببین خودت چی دوست داری