2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من داخل۳۳هفته ام   دیگه خسته شدم میگم‌زود بگذره نی نی بیاد  دلم واسش تنگ میشه میخوام زود ...

سلام عزیزم الان پستتونو خوندم 

جانم سوالتو بپرس اگه بدونم جواب میدم پسر اولم بریچ بود یعنی به پا بود تو هفته ۳۳

دکتر دوباره برام سونو نوشت تو هفته ۳۶ انجام دادم سفالیک شده بود 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
سلام عزیزم الان پستتونو خوندم  جانم سوالتو بپرس اگه بدونم جواب میدم پسر اولم بریچ بود یعنی به ...

سلام 

میخواستم ببینم ۳۶هفته برم سونو بریچ باشه 

سونویی که قبل زایمان انجام میدن سفالیک باشه میگن طبیعی بیار یاهمون سز میکنن

سلام  میخواستم ببینم ۳۶هفته برم سونو بریچ باشه  سونویی که قبل زایمان انجام میدن سفالیک ب ...

دیگه عزیزم آخرین سونو هرچی باشه طبق همون انجام میدن اگه بریچ باشه سز میکنن اگه سفالیک طبیعی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت