2777
2789
عنوان

لازمه ی متن👀

2594 بازدید | 21 پست

دوستان کسی میتونه یه متن واسه بنر تبلیغاتی که مربوط به لوازم ارایشی و لوازم تحریر و وسایل کیپاپ هس بده ینی جوری باشه که به این سه تا مربوط باشه پیجم راجب اینه هیچ ایده ای تو ذهنم واس متن نمیاد اصن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیج تون چیه؟ 

انلاین شاپه خب ینی تازه قصد زدنشو دارم همه کارامم کردم وسیله هامم گرفتم بعد کل چیزایی ک مثلا میخام بزارم راجب همین سه تاس که گفتم حالا شاید در اینده اگ ببینم خوب پیش بره اکسسوریم اضاف کنم توش فق مونده یسری تبلیغ برم که هیچ ایده ای واس متن تو ذهنم نی چی بنویسم که جذب پیجم بشن

منم آنلاین شاپ لوازم آرایشی دارم و تازه شروع کردم 

واییی موفق باشی خیلی خیلی زیاااد منم مث تو تازه شروع کردم❤❤

ینی سه روزه به مغزم فشار میارم که یه متن تبلیغاتی که جذب هم داشته باشه بنویسم اصن نمیتونم.

واییی موفق باشی خیلی خیلی زیاااد منم مث تو تازه شروع کردم❤❤ ینی سه روزه به مغزم فشار میارم که یه مت ...

وای نگو منم سر همین استوری گذاشتن ها ، خیلی اذیت میشم خداییش فک نمی‌کردم آنقدر سخت باشه تولید محتوا 🥲

موافقی همدیگه رو فالو کنیم ؟

وای نگو منم سر همین استوری گذاشتن ها ، خیلی اذیت میشم خداییش فک نمی‌کردم آنقدر سخت باشه تولید محتوا ...

واییی ارع میدونم سخته اینک هرروز استوری بزاریو هی سفارش اماده کنی خدایی سخته

حتما چرا که نه💜💜💜💜

وای پروفتو الان متوجه شدم توام مث من ی میراگولر بدیختی😔😂😂😂😂😂😂😂✌

وای نگو منم سر همین استوری گذاشتن ها ، خیلی اذیت میشم خداییش فک نمی‌کردم آنقدر سخت باشه تولید محتوا ...

میگم تو روبیکا پیج داری؟

اونجام فالوت کنم من که هنو وسایلامم نیومده ینی پیر شدم با سفارشا بخدا انقد کند میارن ی بسته سفارش دادم ۱۳ روز طول کشید وسایلام ک باید بیاد هفته بعد دستم میرسه😐😐😐😐میخوام خودمو دار بزنم