استرس نداشته باش چند ساعت قبل امتحان تمرین کن توکل کن برخدا ان شا ٕ الله قبول می شی
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
آبجی منم هر دفعه که رد میشد کلی اعصابش خورد شد ولی بالاخره که قبول شد. بار هشتمم قبول شد
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤
منم هفته پیش برای بار ۵قبول شدم،انقد اذیت بودم ک نگمممممم!!!دلیل اکثر ردی ها همین استرسه!!! ان شالله قبولی!!فقدم باید تمرین کنی اگ خودتونم ماشین نداری از یکی از خونوادت اگ ماشین داره کمک بگیر
شوهرم میگه تو حداقل باید بیست بار امتحان بدی.اصلا پاک دلمو خالی کرده
خوب بدی مگه چی میشه
منکه از الان خودمو واسه بیست بار امتحان دادنم آماده کردم😁
واسه مربیم که دیدم گفتی مربیت خانومه اینو بگم که مربی من ۵ جلسه خانوم بود. واقعا خوب بود ولی من تو اون ۵ جلسه دنده یکم بزور میرفتم🤦♀️
اما وقتی با یه مربی آقا رفتم همون جلسه اول جای شلوغ رفتیم و استرس نداشتم خیلییی خوب بود. یه بارم خواستی امتحان بدی با یه مربی آقا برو که کارش خوب باشه. واینکه گفتی شوهرم نمیذاره مربی آقا باشه خوب میتونی همراه با خودت ببری یا حتی خود شوهرت بیاد
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤