2777
2789
عنوان

امتحان رانندگی

122 بازدید | 12 پست

بچه ها من فردا امتحان رانندگی دارم 

این بار چهارم که امتحان میدم 

دیگه از شوهرم خجالت میکشم انقدر سرزنشم میکنه.

یه حس ششمی بهم بگه که چندمین بار قبول میشم.

آخه شاید فردا قبول نشدم میخوام کاردکسم باطل کنم دیگه خسته شدم😔

استرس نداشته باش چند ساعت قبل امتحان تمرین کن توکل کن برخدا ان شا ٕ الله قبول می شی

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

انقدر سخت نگیررر

آبجی منم هر دفعه که رد میشد کلی اعصابش خورد شد ولی بالاخره که قبول شد. بار هشتمم قبول شد

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس نداشته باش چند ساعت قبل امتحان تمرین کن توکل کن برخدا ان شا ٕ الله قبول می شی

خودمون ماشین نداریم مربی هم میگیرم دو ساعت سیصد میگیره آخرشم که هیچی فقط وقت و پولم میره.

منم هفته پیش برای بار ۵قبول شدم،انقد اذیت بودم ک نگمممممم!!!دلیل اکثر ردی ها همین استرسه!!! ان شالله قبولی!!فقدم باید تمرین کنی اگ خودتونم ماشین نداری از یکی از خونوادت اگ ماشین داره کمک بگیر

شوهرم میگه تو حداقل باید بیست بار امتحان بدی.اصلا پاک دلمو خالی کرده

خوب بدی مگه چی میشه

منکه از الان خودمو واسه بیست بار امتحان دادنم آماده کردم😁

واسه مربیم که دیدم گفتی مربیت خانومه اینو بگم که مربی من ۵ جلسه خانوم بود. واقعا خوب بود ولی من تو اون ۵ جلسه دنده یکم بزور میرفتم🤦‍♀️

اما وقتی با یه مربی آقا رفتم همون جلسه اول جای شلوغ رفتیم و استرس نداشتم خیلییی خوب بود. یه بارم خواستی امتحان بدی با یه مربی آقا برو که کارش خوب باشه. واینکه گفتی شوهرم نمیذاره مربی آقا باشه خوب میتونی همراه با خودت ببری یا حتی خود شوهرت بیاد

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

خوب بدی مگه چی میشه منکه از الان خودمو واسه بیست بار امتحان دادنم آماده کردم😁 واسه مربیم که دیدم ...

من اینجوری بودم با کلی ذوق و شوق شروع کردم

ولی آدم از دومین بار به بعد که قبول نمیشه یه جیزی مثل خوره میفته به روح و روانت😔