2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو مصرف میکنید؟ چند سالتونه؟

۴۸

نه دارو نمیخورم یعنی بهم دارو ندادند فکر کنم ۳ ۴ سالی میشه دارم همون اندازه هم مونده 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شما میوم داری؟تو خود رحمه؟چندسالتونه

بله یکیش جداره قدامی رحم۶ میل ،یکیش هم فوندوس رحم ۵ میل،الان ۱ ماهه خونریزی دارم، ۳۷ سالمه ،دکتر هم رفتم دارو نداد 

بله یکیش جداره قدامی رحم۶ میل ،یکیش هم فوندوس رحم ۵ میل،الان ۱ ماهه خونریزی دارم، ۳۷ سالمه ،دکتر هم ...

اندازه هاشون خیلی کوچیکه شاید به خاطر جاشون هست که خونریزی  داری،چی گفت باید عمل کنی؟

اندازه هاشون خیلی کوچیکه شاید به خاطر جاشون هست که خونریزی  داری،چی گفت باید عمل کنی؟

نه ،هیچی نگفت حتی برا خونریزی هم چیزی نداد که قطع بشه ،فقط ال دی اونم که هر ماه مصرف میکنم 

نه ،هیچی نگفت حتی برا خونریزی هم چیزی نداد که قطع بشه ،فقط ال دی اونم که هر ماه مصرف میکنم 

آره این اندازه عمل نمی‌کنند ولی اگه خونریزی ادامه داشته باشه براتون خوب نیست،به نظرم دکترتون رو عوض کنید،تهرانید؟