2777
2789
عنوان

پارگی رباط پا

965 بازدید | 32 پست

بچه ها کسی اینجا تجربه داره؟

من یکو نیم ماه پیش پام پیچ خورد شکستگی داشتم گچ‌گرفت 

امروز جواب ام ار ایم اومد مشخص شد ربات هر دو سمت ی پام پارگی داره حالا برگشته گفته نباید گچ میگرفتی بدتر شده 

فردا اولین جلسه فیزیو تراپیمه

کسی مثل من بوده؟فیزیو تراپی چجوریه دردم بعدش کم میشه؟خیلی درد دارم اصلا نمیتونم دیگه تکون بخورم😭

عزيزم رباط پا درمانش طولاني تره نميخام بترسونمت ي چند ماه درگيرشي با فيزيو تراپي بهتر ميشي  نگران نباش فقط صبور باش واسه اكثرا اين موضوع پيش مياد 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم رباط پاش کش اومده بود. خیلی کش و قوس داشت باهاش تا خوب بشه. الانم پاش زیاد پیچ میخوره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزيزم رباط پا درمانش طولاني تره نميخام بترسونمت ي چند ماه درگيرشي با فيزيو تراپي بهتر ميشي  نگر ...

تجربه داشتی شما؟هردو سمت پارگی داره انقد ترسیدم میترسم تکون بخورم کلا نابود شه کلا دیگه پاره شه

خیلی میترسم🥲بعد چند ماه پام مثل قبل میشه یا باز اذیت میکنه؟

سلام عزیزم  یکی از آشناهامون عمل کرد ولی جوش نخورد دوباره رفت بخیه زد  فلا مونده تا بره ...

کلا پاره شده بود؟برای من کامل پاره نشده ولی دکتر خیر ندیدم این چند روز هی گفت بزار تو آب گرم دکتر جدیده امروز گفت گذاشتی تو آب گرم تحلیل رفته🥺اشناتون مثل من ی درصدی پارگی داشت یا کلا پاره شده بود؟

تجربه داشتی شما؟هردو سمت پارگی داره انقد ترسیدم میترسم تکون بخورم کلا نابود شه کلا دیگه پاره شه خیل ...

نه خواهرم اينجوري شده بود 

خوب ميشي عزيزم صبور باش و طاقت كن 

ن بعدش ديگه كامل خوب ميشي الان خاهرم اصا درد نداره 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
شوهرم رباط پاش کش اومده بود. خیلی کش و قوس داشت باهاش تا خوب بشه. الانم پاش زیاد پیچ میخوره

🥲منه خاک تو سر کشیدگی ندارم پارگی داره رباطم 

فیزیو تراپی رفت شوهر شما؟

نه خواهرم اينجوري شده بود  خوب ميشي عزيزم صبور باش و طاقت كن  ن بعدش ديگه كامل خوب ميشي ...

خواهر شمام پارگی داشت یا فقط کشیدگی بود؟بعد فیزیو تراپی میرفت؟

منه سیاه بخت از مهر دانشگاه دارم ب نظرت میتونم برم؟همیشه با مترو میرفتم میومدم🥺

خواهر شمام پارگی داشت یا فقط کشیدگی بود؟بعد فیزیو تراپی میرفت؟ منه سیاه بخت از مهر دانشگاه دارم ب ن ...

دوتاش يكيه فكنم 

جزئي پاره شده بود ن كامل 

اره بايد فيزيوتراپي ميرفت ك خوب بشه ديگه 

اخه ب پات نبايد فشار بياد با ماشين كسي نميتونه ببرت 🤒

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
🥲منه خاک تو سر کشیدگی ندارم پارگی داره رباطم  فیزیو تراپی رفت شوهر شما؟

بله فیزیوتراپی هم رفت

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دوتاش يكيه فكنم  جزئي پاره شده بود ن كامل  اره بايد فيزيوتراپي ميرفت ك خوب بشه ديگه  ...

ن بابا همه شاغلن هیچکی نیست ببره بیاره 

با اسنپ برم روزی ۳۰۰ کرایه میفته😔ب نظرت درست میشم تو ۱۵ روز ؟ ب حدی میرسه که بتونم برم دانشگاه و بیام 

اگه نشه باید انصراف بدم جیگرم داره میسوزه روانی شدم

دوتاش يكيه فكنم  جزئي پاره شده بود ن كامل  اره بايد فيزيوتراپي ميرفت ك خوب بشه ديگه  ...

شما خواهرت از جلسه چندم فیزیو بهتر شد؟شنیدم چند جلسه اول درد رو چند برابر میکنه اره؟

بهتر شد طی جلسات؟

بله کلا یه مدت درگیر بود. کم کم خوب شد. مثل شکستگی نبود که یکی دو ماهه خوب میشه. طولانی تر شد